Skantrae Slimseries alu

Skantrae levert al 40 jaar een uitgebreid programma houten binnen- en buitendeuren. Geïnspireerd op de industriële en minimalistische trend biedt Skantrae nu naast houten deuren met smalle stijlen ook metalen deuren aan in de SlimSeries deurenlijn, genaamd SlimSeries Alu. Metalen deuren en scheidingswanden zorgen voor veel lichtinval en geven jouw interieur een stijlvolle strakke en moderne uitstraling.

Maatwerk

SlimSeries Alu deuren en wanden zijn uitsluitend in maatwerk leverbaar. Met de online configurator stel je eenvoudig de deuren samen zoals jij wilt en krijg je direct een goed beeld van je metalen deur op maat. 

SlimSeries Alu mogelijkheden

Je kunt kiezen uit schuifdeuren, draaideuren, taatsdeuren en vaste scheidingswanden. Elke opstelling kenmerkt zich door grote, glazen oppervlakten die zijn opgedeeld door slanke, metalen profielen met een matte finish. Ze worden in stijlvol zwart, verfrissend wit en warm brons met blank, rook, nevel of subtiel grijs glas geleverd. Zoals u van Skantrae gewend bent helemaal volgens de laatste trends.

Productie in Nederland

De productie van Skantrae SlimSeries Alu vindt plaats in een ultramoderne productiefaciliteit in Nederland. Dit zorgt voor korte levertijden en zeer hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Wil je meer inspiratie op doen?

Ga naar jouw Bouwcenter en haal jouw exemplaar. Of download het magazine alvast online om het rustig door te bladeren.

Klik hier!