Video

Video’s. Bij iedereen is inmiddels bekend dat bewegend beeld nog beter een boodschap overbrengt dan een statisch beeld met tekst. Dat is geen nieuws en al decennia bekend. Veel leveranciers hebben ook hun weg gevonden naar YouTube, Vimeo of welk kanaal dan ook. Vanuit Bouwcenter hebben wij ook een plek om gezamenlijk een kennisplatform te creëren om de eindgebruikers verder te helpen.

Zo kunnen we onze gezamenlijke doelgroep zowel informeren, enthousiasmeren, inspireren als verder activeren.


Heb je videomateriaal? Laten we dan samen kijken hoe we dit onder de aandacht kunnen brengen door een koppeling te maken met de diverse mediamogelijkheden in onze beschikbare mix.

 

Item_Perspectief2_Video.png

 

Narrowcasting

Narrowcasting. Bij uitstek de wachttijdverzachter en latente informant. Uit onderzoeken blijkt dat de beleving van de wachttijd aanzienlijk wordt verkort door de mogelijkheid van het kijken naar een narrowcastingscherm.

In de Bouwcenter Bouwshop informeren wij onze klanten via de narrowcastingschermen onder andere over lokaal vestigingsnieuws, services, acties en nieuwe producten. In korte cyclussen bie­den we zo de kans om de aanwezige klant op onze vestiging te raken met pakkende boodschappen.

Van productnoviteiten tot merkbeleving. In enkele seconden* neem je de klant mee in de boodschap die verteld moet worden. Daarnaast heeft de informatie een grote waarde voor onze medewerkers in de vestiging, die ook met jouw boodschap in aanraking komen. Twee vliegen in één klap.

*Meest effectieve tijdsduur van een narrowcastingvideo: maximaal 15 tot 20 seconden.

FEIT: Bouwcenter heeft ruim 1.000.000 afhaalbonnen per jaar; allemaal potentiele narrowcastingkijkers!

 

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2021.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES