Bouwcenter Academy

Bouwcenter Academy is inmiddels een begrip om praktische kennis op te doen. Tijdens een Academy krijgt de deelnemer praktische handvatten in een actueel bouwthema, waarbij de focus ligt op het zelf doen. Geen wollige bedrijfspresentaties of productdemonstraties, maar praktische en concrete  presentaties binnen het thema.

Item_Perspectief2_Academy.png


De deelnemers zijn hardwerkende professionals die bij een aannemer werken of zelfstandig. Ze zijn praktisch ingesteld en willen vooral weten hoe zij een product in de dagelijkse praktijk binnen een thema kunnen toepassen. Maar ook de Bouwcentercollega’s op de vestiging kunnen bij de Academy direct hun praktische kennis ophalen.

Van oktober tot en met maart zullen er twee thema’s behandeld worden. In de periode oktober
2020 - maart 2021 worden de thema’s ‘Brand- en rookveilig bouwen’ en ‘Slimmer bouwen’ behandeld.

Voor oktober 2021 worden ook weer twee interessante thema’s opgezet. Deze zullen later bekend gemaakt worden.


Doorgaans worden er per seizoen tussen de 40 en 50 sessies gegeven. De opkomst is afhankelijk van de locatie, maar ook van het onderwerp. Per Academy begroeten we daardoor tussen de 40 (specifiek thema) tot 100 personen (algemener thema).

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES