Perspectief column

“Daarom zetten we de volgende stap en wordt de focus om 12 uur ’s nachts op 31 december 2019 omgezet in: Perspectief.” Dit komt uit het voorwoord van dit magazine, editie 2020…
Nou, dat werd een kort perspectief. Wat was ik onwetend op dat moment toen ik dit schreef. Het jaar 2020 was koud op weg of we werden geconfronteerd met Corona aka Covid-19. Dat had impact en voor iedereen persoonlijk op een eigen manier.


Op het moment dat ik dit schrijf heeft Mark Rutte net zijn laatste persconferentie gegeven. De regels worden versoepeld. Het is nu afwachten wat de herfst en winter straks gaan brengen.
Wordt dat een tweede golf of misschien een derde al zelfs? We gaan het zien. Hoe ziet de wereld eruit als dit blad van de drukpers rolt? Wie zal het zeggen…


Eén ding is in ieder geval heel erg duidelijk: het Perspectief wat we voor ogen hadden, werd bruut vertroebeld en we hebben een periode onzekerheid gehad.

 

Item_Perspectief2_Voorwoord.png


Maar Bouwcenter draaide door. En hoe. Waar verwacht werd dat werken stil kwam te liggen, werd juist hard doorgewerkt. Desondanks hebben we besloten op het vlak van marketing niet te snel door te  ontwikkelen. We hebben ons vooral toegespitst op interne processen om na het Corona-tijdperk scherper dan ooit te zijn. We zijn ook in 2020 geconfronteerd met nog genoeg knoppen waar we aan moeten en kunnen draaien.


Voor 2021 dus geen nieuw thema… wel met een nieuwe lading. We gaan voor Perspectief 2.1*. Net dat stapje extra, net nog even wat scherper, net even die verbeterde versie. Samen met onze vestigingen, samen met jullie als leverancier, samen met onze partners… Samen voor een nog sterker Bouwcenter.


Bouwcenter, weet hoe ’t werkt.

Michel van Slingerland
Hoofd marketing & e-commerce


* En geen 2.0, omdat dat te veel het cijfer 20 in zich
heeft en we 2020 nu liever laten rusten :)

 

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2021.

Lees het hier

Aanvragen magazine

Vraag hier het magazine Perspectief 2.1 aan en wij sturen het naar je op. Zo kun je het makkelijk nog eens doorbladeren.

AANVRAGEN

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES