Afbouwshowroom

Met ruim 40 Bouwcenter showrooms bieden wij de particuliere en projectklanten een scala aan mogelijkheden op het gebied van keukens, badkamers en/of sanitair en deuren in de afbouwshowroom. Van A tot Z begeleiden en inspireren wij de bezoeker met het voordeel van de vakman Bouwcenter.

Item_Perspectief2_Afbouwshowroom.png
Met virtual reality kan de klant precies die keuken beleven die hij voor ogen heeft. In onze VR-rooms krijgt hij namelijk een kijkje in het mogelijke eindresultaat in hun woning. Door middel van QR-codes op ons tegelassortiment bieden wij de klant een digitaal verlengstuk van onze showrooms en zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.


Om met name op dit moment nog de afbouwshowroom onder de aandacht te brengen, verspreiden we ook in 2021 weer huis-aan-huis folders. Met de keuken-, tegel- en sanitairfolders inspireren wij de particuliere consument om Bouwcenter te kiezen voor één van deze afbouwprojecten.
Of alle drie natuurlijk. Binnen deze folders speelt ons private label ‘Sensum’ een grote rol. Onder dit label biedt Bouwcenter keukens, tegels en badkamers van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Sensum is gericht op de particuliere klant, die meer met beleving benaderd moet worden.

Niet alleen in de folder zullen we inspireren, ook online wordt ingezet om de particuliere en projectklanten naar onze showrooms te trekken. Op bouwcenter.nl vind je zo talloze inspiratiepagina’s met prachtige beelden van tegels, keukens en badkamers. Via een eigen Instagram en Pinterest kanaal van Sensum zorgen we ervoor dat we ook op social media gevonden worden.

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES