Ruwbouwshowroom

Naast onze afbouwshowrooms staan onze showrooms bekend om het ruwbouwassortiment. Van metselstenen tot daglichtoplossingen en van dakpannen tot gevelbekleding. Van origine kun je hier al vele decennia voor bij Bouwcenter terecht. Waar de uitdaging met name ligt, is de presentatie en doelgroep.

Vanuit Bouwcenter zijn wij een traject gestart voor vernieuwing van de ruwbouwshowrooms met als doelgroep de particuliere consument. De particuliere consument zal zijn ruwbouwkeuzes moeten maken in verband met renovatie, uit- of aanbouw of individuele nieuwbouw. De reden hiervoor is dat met name deze doelgroep zich moet oriënteren op het maken van keuzes in deze assortimenten. De aannemer of architect kan zijn klant meenemen of verwijzen naar onze ruwbouwshowrooms om deze keuzes te maken en het juiste advies te krijgen.

Item_Perspectief2_Ruwbouwshowroom.png

De ruwbouwshowroom sluit, in nieuwe vorm, naadloos aan bij de vernieuwde opzet van de afbouwshowroom en zal helemaal in stijl van Bouwcenter zijn. Door middel van complete ‘appartementen’ wordt de klant geïnspireerd om de juiste keuzes te maken. Met de adviseur in onze vestiging kan de klant precies die combinaties van producten maken die ze zal helpen naar zijn droomoplossing.

Uniek in Nederland is onze Digiwand waarop levensgroot ‘geswipet’ kan worden. Op een staand scherm van 96” (243,84 cm diagonaal) kunnen combinaties worden gemaakt van metselstenen, boegborden, voegen, deuren en meer. Op dit scherm krijg je een enorm goed beeld van het mogelijke eindresultaat, wat vele malen verder gaat dan een gemetseld plaatje van 60x60 cm.

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES