Column

2021 is nog niet eens voorbij en nu al weten wij dat 2022 goed gaat starten met onze Bouwcenter Expo. Een event dat inmiddels is ingeburgerd bij onze klanten, leveranciers en Bouwcentercollega’s. Geroemd om haar sfeer, inhoud, aandacht en niet onbelangrijk: de goede catering.

Met 2021 laten wij een bijzonder jaar achter ons. Corona heeft in alle opzichten veel invloed gehad op de (bouw)wereld. Onze branche had vooral te maken met een hoge vraag, stijgende prijzen en beperkingen in de beschikbaarheid van grondstoffen en materialen. In de hele keten was het flink schakelen. Ook op het gebied van de marketing. Met de introductie van Categorie Management binnen de formule Bouwcenter, hebben wij een eerst, groot project opgezet: Tuincatalogus. 224 pagina’s vol met producten om de belangrijkste tuinprojecten te kunnen doen. Ondanks de goede voorbereiding waren veel producten niet tijdig of beperkt leverbaar. Maar ook met de Bouwcenter Folder hadden wij een nieuw fenomeen, namelijk leveranciers die liever niet wilden deelnemen omdat zij de gevraagde artikelen niet in voldoende mate konden leveren. Hopelijk wordt 2022 een jaar met minder extremen.

Het ‘Perspectief’ dat wij vorig jaar hebben afgegeven, heeft wel geleid tot de nodige kwalitatieve impulsen. De Category Managers van Bouwcenter zitten dicht op de markt en hebben nauw contact met leveranciers. Hierdoor worden de marketingactiviteiten steeds beter op elkaar afgestemd. De koppeling van het ‘offline’ en ‘online’ team van Bouwcenter is geslaagd, waardoor campagnes en acties consistent over alle kanalen zijn uitgerold.

Laten wij die ingeslagen weg verder samen oplopen. Samen naar een duurzame relatie en een duurzame toekomst. Samen naar een nog sterker Bouwcenter dat werkt voor jouw merk!.

Bouwcenter, weet hoe ’t werkt.

Serge de Boer
Commercieel Manager Bouwcenter

 

Quote2.png

 

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanvragen magazine

Vraag hier het magazine aan en wij sturen het naar je op. Zo kun je het makkelijk nog eens doorbladeren.

AANVRAGEN

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES