Bouwcenter.nl

bouwcenter.nl is het portaal voor de professional in de bouw. Van informatie rondom het beschikbare assortiment tot innovaties en noviteiten in de branche.

Inmiddels kunnen we ook als Bouwcenter een echt e-commerceplatform aanbieden. Van een ‘open shop’ waar bezoekers de actuele voorraad kunnen checken met de lokale prijzen tot een eigen omgeving. In de eigen omgeving vinden ze precies dat assortiment wat bij de gekoppelde Bouwcentervestiging te vinden is met de bijbehorende prijzen. Zo kan elke klant ook snel en gemakkelijk op de bouwplaats zijn bestelling plaatsen of snel bijbestellen.

Kennis is een andere belangrijke basis voor het Bouwcenterplatform. Kennis is een belangrijk goed in ons DNA en dat willen we op de website dan ook ademen. Dat kan met hulp van jullie als leverancier. Innovatieve referentieprojecten, duurzaamheidsthema’s, productuitleg, noviteiten, concepten, et cetera, zijn allemaal waardevolle content. Zo creëren we gezamenlijk een centrale plek waar de professional in de bouw zijn informatie kan vinden: Bouwcenter, zowel online als offline.

Maar ook voor onze medewerkers biedt het platform daarmee een bron van kennis om zo de klant aan de balie nog beter te kunnen helpen.

Met tekst, foto’s en video’s kunnen we waardevolle content creëren en plaatsen om zo de verdieping te kunnen realiseren. Gekoppeld aan de Bouwcenter Folder, Bouwcenter Nieuws, Facebook of LinkedIn, laten we de bouwprofessionals in aanraking komen met deze content.

 

Quote4.png

 

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES