Nieuws

BOUWCENTER NIEUWS

Onze klantengroep heeft aangegeven naast de folder in de brievenbus, vooral ook de informatie te halen uit de digitale post. Ons Bouwcenter Nieuws belandt zo bij circa 20.000 professionals in de bouw in de digitale brievenbus. Dit zijn professionals die actief hebben aangegeven informatie van ons per mail te willen ontvangen. Een relevante en betrokken doelgroep dus.

Bouwcenter Nieuws valt elke week op de digitale mat. We informeren zo wekelijks over acties, evenementen, projecten, services en verder actueel nieuws. Een ideaal medium om aan te haken op een maandthema.

Om de week informeren wij zo de ontvangers over acties en assortimenten, de andere weken steken we de nieuwsbrief meer redactioneel in met items over noviteiten, oplossingen en ander nieuws.

Let op: het is geen verplichting om zowel in Bouwcenter Nieuws als de folder te staan. Bouwcenter Nieuws kan ook heel goed onafhankelijk ingezet worden van gedrukte media. Wel wordt Bouwcenter Nieuws altijd ingezet in samenwerking met bouwcenter.nl. Een item in het nieuwsbericht zal altijd door verwijzen naar een pagina op de website.

Op deze zogenoemde contentpagina kan de verdiepingsslag worden gemaakt met tekst, beeld en zelfs video. Een uitgelezen kans om heel gericht via de mailbox van de professional je informatie te delen over een product, noviteit, project of ander relevant nieuws.

  • Bouwcenter Nieuws belandt zo bij meer dan 20.000 professionals in de bouw
  • In 2021 worden circa 520.000 nieuwsbrieven verstuurd

Terug naar de homepage voor leveranciers

Marketingplan aanleveren

Lever je plan voor het komende jaar in bij Bouwcenter Marketing.

Aanleveren

Thema's & tijdschema

Bekijk hier de thema's en het tijdschema van 2022.

Lees het hier

Aanleverspecificaties

Wat moet je precies per onderwerp aanleveren? Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben we even alles op een rijtje gezet. Lees het hier!

AANLEVERSPECIFICATIES