Terug naar Bouwcenter voor leveranciers 2022

Online

Online bij Bouwcenter is niet meer te beschrijven op één pagina. De digitale media nemen minstens zo’n grote plek in als de gedrukte media. ‘Online’ en ‘internet’ zijn containerbegrippen geworden in de loop der jaren. En zelfs ‘social media’ en de website op zich zijn containers. De mogelijkheden lopen uiteen en elk social mediakanaal heeft zijn eigen doelgroep en invalshoek.

Bij Bouwcenter staan die containers inmiddels ook open. Van diverse mogelijkheden op en met Bouwcenter.nl tot social media en het Bouwcenter Nieuws in de mailbox. Digitaal kun je met Bouwcenter al een hele mix samenstellen en diverse doelgroepen bereiken met jouw boodschap en producten. Koppel ze met de gedrukte media en een heel mediaplan staat.

Het belang van digitaal groeit alleen maar, ook bij Bouwcenter. Een shop die persoonlijk gemaakt is voor de klant, inspiratie voor professional (referentieprojecten) en particulier (veel beeldmateriaal) en vooral ook de overdracht van kennis, over producten en technieken. Op de onderstaande pagina’s gaan we dieper in op de digitale kanalen van Bouwcenter.

Item_Perspectief2_Online.png