Tuin

In 2021 hebben wij onze eerste Bouwcenter Tuincatalogus uitgebracht. 224 pagina’s met alle producten die gericht zijn op projecten rondom het huis. Overzichtelijk ingedeeld op project: Terras – Erfafscheiding – Overkapping – Tuinbenodigdheden.

Een met grote zorg samengestelde catalogus ingedeeld op complete tuinprojecten, waarbij alle productgroepen (bouw, shop, tegels en hout) worden gepresenteerd. De catalogus is het eindproduct van nauwe samenwerking tussen category- en productmanagement, marketing, leveranciers en input vanuit de vestigingen. Een bewaarexemplaar in het formaat die past in het handschoenenkastje van elke bus.

De zzp’er en de aannemer nemen een steeds bredere klusverantwoording, waaronder zeker ook het invullen van tuinprojecten. Ons brede voorraadaanbod aan tuingerelateerde artikelen en vele mogelijkheden vanuit onze contractleveranciers geeft een aanbod wat onderscheidend en vernieuwend is in de markt! Dit assortiment is zowel voor onze bouwgerelateerde klanten aantrek- kelijk en voor de groep hoveniers die steeds vaker onze vestigingen weten te vinden.

Terug naar de homepage voor leveranciers