Bestel nu jouw Weekamp Profbox

De collectie van Weekamp deuren bestaat uit kwalitatief hoogstaande binnen- én buitendeuren in diverse stijlen. Voor ieder interieur een passende deur. Weekamp deuren vind je zowel in de seriematige- als individuele nieuwbouw, maar ook in de grootschalige woningrenovatie en renovatie van beschermd stadsgezicht.

De Weekamp Profbox

Weekamp Profbox voor de professional

Is jouw klant op zoek naar een passende binnen- of buitendeur van hoge kwaliteit? En weet hij nog niet zeker voor welk model hij zal kiezen? Dan biedt de Weekamp Profbox uitkomst. In deze Weekamp Profbox vind je een icoonbrochure, de nieuwe industriële flyer en het prijzenboek voor het volledige Weekamp assortiment. Alles overzichtelijk bij de hand, zodat je jouw klant nog beter kunt adviseren.  

Profiteer van hoge korting

Als je de Weekamp Profbox aanvraagt, dan profiteer je als professional van hoge kortingen! Maak gebruik van diverse waardebonnen ter waarde van maximaal €200,-. De bonnen zijn inwisselbaar tot 31 mei 2020. Zo ontvang je al €50,- retour bij aanschaf van één Weekamp voordeurmodel. Koop je een Weekamp binnendeur, dan krijg je €15,- retour, oplopend tot wel €150,-. Wees er dus snel bij en vraag een Weekamp Profbox aan bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt of online via Weekamp deuren.

Let op: hier gelden actievoorwaarden. Je leest er hier alles over.