Maatkasten van Raffito

Als je bent benaderd voor een totaalrenovatie van een rommelzolder naar slaapkamer, dan krijg je veelal te maken met lastige hoekjes. Onhandig, zeker wanneer je klant op zoek is naar een mooie opbergmogelijkheid voor zijn kleren. Raffito biedt de oplossing. Raffito kasten zijn op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Altijd wel een passende kast, bij iedere interieurstijl. Handig, want zo kun jij je bezighouden met waar je goed in bent: (totaal)renovaties. We vertellen je graag alles over dit Italiaans raffinement: maatkasten van Raffito.

Raffito: voor ieder interieur een passende kast

Raffito kasten passen in ieder interieur: qua looks en maatvoering. Het Raffito assortiment bestaat uit hoogwaardige, massief robuuste schuif- en draaideuren in diverse stijlen. Van strak modern tot elegant klassiek en sfeervol landelijk, er is voor ieder wat wils. Maak elke kast af met passend deurbeslag en dito kastindeling, aansluitend bij iedere opbergwensen.     

Raffito: maatwerk kasten voor iedere opberg- en stijlwens

Raffito kast zelf samenstellen

Zit jouw klant boordevol inspiratie en weet hij exact wat voor garderobekast hij wil? Dan is hij klaar om aan de slag te gaan met de Raffito Designer, dé online ontwerptool, waarmee hij in een handomdraai een persoonlijke kast ontwerpt. Jouw opdrachtgever kan hier naar hartenlust ontwerpen. Hij kan bijvoorbeeld de kastindeling combineren met planken, lades, garderobestangen en accessoires. Stap voor stap komen keuzes tot leven in deze tool. Van stijlen en kleuren tot materiaal en deurbeslag.

Start Ontwerptool nu

Raffito maatkasten bij Bouwcenter

Mag jij de zolder van jouw klant omtoveren tot een volwaardige slaapkamer? Gefeliciteerd! Dan sta je voor een mooi project! Natuurlijk wil je enkel het beste voor jouw klant, helemaal wanneer hij op zoek is naar een passende garderobekast. Raffito biedt de oplossing. Deze maatwerkkasten kunnen volledig worden afgestemd op de wensen van jouw opdrachtgever. Van stijl tot indeling en deurbeslag. Wil je meer informatie over het uitgebreide assortiment? Kom dan snel langs bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Zij vertellen je graag meer over de eindeloze mogelijkheden.