Renovatievloer Reno Acero: snel en efficiënt een vloer vervangen

Ga jij een oude houten begane grond vloer vervangen bij jouw opdrachtgever? En wil je daar een gemakkelijk plaatsbare en optimaal presterende renovatievloer voor terugplaatsen? Dan kun je niet om renovatievloer Reno Acero heen. Dit droge lichtgewicht totaalsysteem monteer je eenvoudig binnen een dag, zonder ingewikkelde herberekeningen of aanpassingen aan de fundering. Snel en efficiënt werken dus. We vertellen je graag meer over dit flexibele systeem: de Reno Acero renovatievloer.

Renovatievloer Reno Acero: langdurig gemak

Met Reno Acero vervang je gemakkelijk en snel een constructief slechte, nauwelijks geïsoleerde begane grondvloer. Deze lichtgewicht renovatievloer bestaat uit stalen liggers en vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) voor optimale isolatie. Magnelis*, een speciale coating, beschermt de stalen liggers optimaal. Zelfs onder de meest agressieve omstandigheden. Dankzij het self-healing effect van Magnelis, herstellen kleine beschadigingen zichzelf, waardoor corrosie geen kans krijgt. En met een eigen gewicht van slechts ca. 20 kg/m², zijn herberekeningen of aanpassingen aan de fundering overbodig. Dit gewicht is gelijk aan het gewicht van een houten vloer. Hierdoor is deze vloer ook uitermate geschikt voor een woning met lichte fundering. De lichtgewicht renovatievloer kan binnen een werkdag geplaatst worden. Bewoners kunnen na de renovatie op dezelfde dag terugkeren in een comfortabele woning met een goed geïsoleerde nieuwe vloer.

Montage Reno Acero renovatievloer

 

De voordelen op een rij:

  • Lichtgewicht: het gewicht van de liggers is slechts 5,3 kg/m¹.
  • Uitzonderlijke corrosiebescherming door speciale Magnelis coating.
  • Verkrijgbaar in diverse isolatiewaardes: Rc 3,5 en 5,0.
  • Geen droogtijd: laminaat of vloerbedekking kan direct worden gelegd.
  • Binnen een werkdag te monteren.
  • Bewoners kunnen snel terug in hun woning.
  • Schoon en droog te verwerken systeem.

Reno Acero renovatievloer bij Bouwcenter

Veel oudere woningen tot aan de jaren ‘80 uit de vorige eeuw kampen met een constructief slechte en niet of nauwelijks geïsoleerde begane grondvloer. Ga jij een dergelijke vloer vervangen voor jouw opdrachtgever? En ben je daarbij op zoek naar een snel te monteren, goed presterende renovatievloer? Dan kun je niet om Reno Acero heen. Dit droge totaalsysteem is gemakkelijk plaatsbaar, licht van gewicht en uiterst efficiënt. Bewoners keren binnen een dag weer terug in hun huis. Wil jij meer weten van deze effectieve renovatievloer Reno Acero? Bezoek dan een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. We vertellen je graag meer over de toepassingsmogelijkheden voor jouw specifieke project.

* Magnelis® is een door ArcelorMittal geregistreerd merk.