Bosch Carbide

Bosch Carbide: een nieuwe prestatieklasse is geboren

Technologie voor het leven. Dat is de ronkende boodschap van Bosch Professionals. Een belofte die je niet zomaar inlost. Maar met Bosch Carbide laat de gereedschapsgigant weer iedereen versteld staan. Een nieuwe prestatieklasse is geboren. Een nieuw tijdperk ingeluid.

Gewapend beton, gietijzeren buizen, hardmetaal, holle bakstenen, roestvrijstaal, het maakt voor het zagen, boren en slijpen allemaal niet meer uit. Ideaal voor de vakman die een stap vooruit wil zijn. The best tool you can get, stelt Bosch met recht.

Langer, sterker, beter

Met Bosch Carbide krijgt het elektrisch gereedschap voor vakman en industrie een nieuwe dimensie, dankzij de combinatie van zwaargewichtaccessoires met de hardmetaal-technologie van Bosch. De #BOSCHCARBIDE accessoires zijn duurzaam ontworpen, gemaakt voor de meest veeleisende materialen en leveren een ongekende prestatie. Of, zoals Bosch zelf over het nieuwe gereedschap zegt: langer, sterker, beter.

Hardheid materiaal geen excuus meer

Dit is speelgoed voor de zware jongens. Voor de veeleisende vakmensen die overal doorheen willen zagen, boren of slijpen. De hardheid of complexiteit van het beton, metaal, kunststof of baksteen mag geen excuus meer zijn. Dankzij die nieuwe zwaargewichtaccessoires moet je lachend de meest veeleisende materialen onder handen kunnen nemen. Of het nu gaat om zware metalen, gipsplaten, cementvezelplaten of glasvezelversterkt kunststof.

Hardste metalen ter wereld

De hardmetaal-technologie van #BOSCHCARBIDE is de revolutionaire uitkomst van een unieke ‘hardmetaalformule’, met als resultaat elektrisch gereedschap dat is voorzien van een de hardste metalen ter wereld; van cirkelzaagbladen en doorslijpschijven tot hardmetalen hamerboren. Zodat jij als vakman alle tools in handen hebt om zonder oponthoud jouw project tot een groot succes te maken.