Bosch Tegelzetter

Van Bosch, voor de tegelzetter

ALTIJD EEN OPLOSSING BIJ DE HAND

Voor de professionele tegelzetter draait alles om efficiëntie en precisie. Of je nu aan de slag gaat met een betonslijpmachine, haakse slijper of accuklopboorschroevendraaier. Bosch beschikt voor deze vakmensen over hét assortiment om hun tegelwerk naar het volgende niveau te brengen.

In dit blog zetten we drie, voor de tegelzetter, onmisbare Bosch-producten in de schijnwerpers. Producten voor het verwijderen van tegellijm, het slijpen van tegels en het voorbereiden van de installatie (door te boren). Ter lering en vermaak kun je vast deze video bekijken.

1. GBR 15 CAG Betonslijpmachine

Voor het slijpen in beton, vlak langs de rand, kun je bij Bosch Professional de GBR 15 CAG Betonslijpmachine in huis halen. Met functies als een constant toerental, herstartbeveiliging en softstart. De krachtige motor van 1.500 Watt maakt zelfs onder belasting een hoge bewerkingssnelheid mogelijk. De combinatie van de ergonomisch gevormde greep en het geringe machinegewicht zorgen ervoor dat je comfortabel met dit apparaat kunt werken. Maak je trouwens niet druk om stof wanneer je dicht bij de rand slijpt, want deze betonslijpmachine beschikt over een beweegbaar beschermkapgedeelte. De GBR 15 CAG Betonslijpmachine is bovendien compatibel met het Bosch Click & Clean-stofafzuigsysteem.

2. GWS 7-115 E Haakse slijpmachine

Een haakse slijper moet lekker in de hand liggen. Kleiner dan de greepomtrek (176 mm) van de GWS 7-115 E Haakse slijpmachine van Bosch ga je geen haakse slijpers tegenkomen in deze watt-klasse. En dat is lekker werken. Zeker ook omdat deze tool – met een krachtige 720 wattmotor – slechts 1,9 kg weegt. Comfortabel is ook de platte drijfwerkkop. En voor optimale koeling van de motor – met oog op een lange levensduur ­– beschikt deze tool over speciaal ontwikkelde luchtinlaten. Bosch heeft uiteraard ook aan de veiligheid voor de gebruiker gedacht, bijvoorbeeld met de veiligheidsschakelaar voor het gecontroleerd inschakelen van de machine.

3. GSB 18V-21 Accuklopboorschroevendraaier

Wie in voorbereiding op installaties op zoek is naar een betrouwbaar en krachtig instapmodel in de professionele 18 V-accuschroefboormachinesegment, komt uit bij de Bosch GSB 18V-21 Accuklopboorschroevendraaier. Deze tool levert professionele prestaties, staat voor professionele kwaliteit en is ontworpen voor professionele toepassingen. Een betrouwbare, duurzame schroefboormachine voor dagelijks gebruik door massief metalen drijfwerk en Electronic Cell Protection (ECP).

Meer weten over de mogelijkheden van deze tools? Vraag ernaar in jouw Bouwcenter-vestiging. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging.