Bosch Multitool

De alleskunner van Bosch

 

MULTITOOL STARLOCKMAX

Met één machine ramen slopen, uitzetvoegen renoveren en sleuven in balkconstructies snijden? De GOP 55-36 Professional multitool – met snoer – is de alleskunner van Bosch, geschikt voor het werken met hout, kunststof en metaal. Efficiënt en precies.   

Deze multitool is 100% compatibel met alle Starlock-accessoires en beschikt over functies als een constant toerental, softgrip en toerentalinstelling. Wat zijn verder de belangrijkste eigenschappen van de GOP 55-36 Professional Multitool StarlockMax?

In dit blog zetten we de drie belangrijkste voordelen van deze multitool voor je op een rijtje. In deze video kun je de alleskunner meteen in actie zien. Onder het motto: meer toepassingen, meer vermogen.

1. Gewoon sterk

Met deze veelzijdig inzetbare multitool heb je altijd een oplossing bij de hand. De StarlockMax is flexibel inzetbaar voor lastige klussen en wordt aangedreven door een krachtige motor van 550 watt. In combinatie met een superieure Starlock-interface – met een geoptimaliseerde driedimensionale strakke verbinding tussen de machine en het accessoire – zorgt die indrukwekkende sterke motor voor de hoogst mogelijke krachtoverdracht. Echt een powerhouse, dus!

2. Snel en gemakkelijk accessoires wisselen

De StarlockMax is uitgerust met accessoires voor de meest veeleisende toepassingen. Handig natuurlijk, zo’n alles-in-één-tool, maar dan moet het wisselen tussen de functies niet meer tijd kosten dan wanneer je gewoon ander gereedschap erbij zou pakken. Daarom is het belangrijk om te weten dat de zogeheten ‘snap-in-functie’ het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk te wisselen van accessoires. Dit betekent dat je de accessoires zonder extra gereedschap kunt vastklikken!

3. Uiterst duurzaam door robuuste metalen componenten

De kritische vakman kan zich nu afvragen: maar als ik voor meerdere klussen maar één apparaat hoef te gebruiken, heb ik vast snel weer een nieuwe nodig? Geen zorgen daarover. De robuuste metalen componenten, zoals de beschermkap, maken deze tool uiterst duurzaam. Daarbij ga je ook nog eens veel sneller te werk, vanwege de bizar hoge bewerkingssnelheid van de multitool. En dat is weer te danken aan het met hardmetaal beklede invalzaagblad en de maximale oscillatiehoek van 1,8 graden.

Meer weten over de mogelijkheden van deze alleskunner? Vraag ernaar in jouw Bouwcenter-vestiging. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging.