Loadlok

LOADLOK SMARTLOK: FLUITEND ACHTER JE STUUR

Als vakman wil je niet alleen goed werk afleveren, maar ook volgens de afgesproken planning. Tijd is geld. En die tijd wil je zo efficiënt mogelijk besteden. Het laatste waarop je zit te wachten is oponthoud bij het laden en vervoeren van je spullen, die je natuurlijk ook graag heel houdt…

Dankzij de oplossing van Loadlok Smartlok zit je fluitend achter het stuur, omdat je die bouwmaterialen eindelijk echt veilig kunt vervoeren. In je bus en met een aanhangwagen.

Altijd veilig en geordend op plaats van bestemming

De tijd van gepuzzel, geprop en gerammel is voorbij. Dat betekent niet meer schelden en zweten bij het laden, geen schietgebedjes meer tijdens het rijden en eenmaal op de plaats van bestemming hoef je niet meer met samengeknepen billen de achterbak open te doen. Met Loadlok Smartlok kun je zelfs een complete inrichting monteren voor het vervoeren van je spullen. Op die manier weet je zeker dat de lading altijd veilig en goed geordend op de plaats van bestemming aankomt.

Maar wat zijn nu precies de geheimen van het SmartLok-systeem van Loadlok? Welke toepassingen maken het zo slim en handig voor het transport van gereedschap en bouwmaterialen?

Ladingstang: zekeren makkelijker dan ooit

Om dozen en pallets netjes op hun plek houden, is de ladingzekering van cruciaal belang. De SmartLok Ladingstang maakt dat makkelijker dan ooit. Of je die spullen nu horizontaal of verticaal op hun plaats wil houden.

Rail: waar jij wilt

De kunst van het veilig vervoeren is het creëren van vastzetpunten, op plekken in de bedrijfswagen en aanhangwagen waar jij dat wilt; horizontaal, verticaal, op de vloer, aan de wand. De SmartLok Rail kun je zelf heel eenvoudig monteren en is voorzien van montagegaten. In combinatie met SmartLok-fittingen en -spanbanden kun je voorwerpen heel makkelijk vastzetten.

Spanbanden en toebehoren

De spanbanden (klemgesp en ratelgesp) van SmartLok vormen een perfecte en onwrikbare drie-eenheid met de Smartlok Rail en Smartlok-fitting. Makkelijk in gebruik, zodat je alles in mum van tijd kunt bevestigen en snel op weg kunt naar je klus. En het ziet er in je bus ook nog eens netjes uit, dankzij de speciale eindkappen om de rail keurig mee af te werken. De ware vakman houdt niet tenslotte niet van losse eindjes!

Jouw Bouwcenter

Ben je benieuwd naar de producten bij Bouwcenter? Vraag het na bij jouw Bouwcenter.