ModuGlas lichtstraat nu als bouwpakket

Direct daglicht zorgt voor sfeervolle woonruimten en een gezond, aangenaam leefklimaat. Met de nieuwe ModuGlas lichtstraat-bouwpakketten ligt dit optimale wooncomfort nu voor iedereen binnen handbereik. De hoogwaardige lichtstraten zijn in delen te vervoeren en makkelijk zonder kostbaar hijs- of tilmaterieel te plaatsen.

Makkelijk te plaatsen

Een ander bijkomend voordeel is dat iedere doe-het-zelver een ModuGlas lichtstraat kan plaatsen, zonder dat er iets fout gaat. Dus, ook al heb je twee rechterhanden, dan is de montage nog steeds een koud kunstje. Hoe? Door de onderdelen te sorteren aan de hand van het onderdelenoverzicht in de montagehandleiding. Daarnaast wordt alles meegeleverd, van een compleet op maar gezaagde houten opstand tot dopsleutel om de schroeven te draaien. Handig, toch.

Het ModuGlas bouwpakket is leverbaar in lessenaar met muuraansluiting en zadeldakuitvoering van twee tot zeven stramien.

Type lichtstraten

uitvoeringen

Dankzij de bekende JET BIK kwaliteit zijn de ModuGlas lichtstraten onderhoudsarm en dragen ze bij aan de duurzaamheid en waarde van de woning. De lessenaar met muuraansluiting is vrijwel vlak. De hellingshoek bedraagt slechts 10 graden. Met een hoogte van ca. 45 cm past de lichtstraat daardoor onder vrijwel ieder bestaand raam. De vrijstaande zadelkapuitvoering biedt met een opening tot circa negen m2 een zee van daglicht in iedere ruimte.

Alle voordelen op een rij:

- Eenvoudig te plaatsen
- Uit voorraad leverbaar
- 10 jaar garantie
- Onderhoudsarm
- Diverse vaste maten

Tijdelijke Introductie korting!

Wil jij profiteren van 10% korting bij aanschaf van een ModuGlas lichtstraat bouwpakket? Het kan heel eenvoudig. Ga naar www.moduglas.nl en activeer de JET BIK Creditcard met code 2255 7001 2726 1111. Wil je meer informatie over de ModuGlas lichtstraat bouwpakketten? Neem dan contact op met één van onze Bouwcenter vestigingen, door onderstaand formulier in te vullen.

ModuGlas brochure

Wil je meer weten over het JET BIK ModuGlas pakket? Bijvoorbeeld over de beschikbare modellen, afmetingen of toepassingen? Download dan nu de ModuGlas lichtstraat brochure.

Terug naar blogs