Sikkens Trendkleur 2019: Spiced Honey

De Sikkens kleurexperts zijn er weer uit voor de trendkleur van 2019: Spiced Honey. Het gaat om een warme amberkleurige tint, geïnspireerd op de kruidige schoonheid van honing. De kleur straalt het optimisme en vertrouwen van diep oker uit: een kleur die stimuleert en opfleurt. Spiced Honey leent zich uitstekend voor een rustgevend, gezellig of speels interieur. Mix en match je deze blikvanger met een andere tone, dan creëer je in een handomdraai verschillende eigentijdse looks. De kleur Spiced Honey is dan ook een bijzonder veelzijdige trendy kleur.     

Sprekend, warm en elegant. Dát is Spiced Honey

Over Spiced Honey (E4.22.49)

Spiced Honey heeft een elegante amberkleurige tint met gouden ondertoon. De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren. Spiced Honey matched goed met zachte pasteltinten voor balans en rust. Instant chiqueness! Kies je voor dieprood of turquoise, dan creëer je al snel een warme en vrouwelijke setting. Houd jijzelf of jouw klant van een meer uitgesproken stijl? Dan adviseren wij je om Spiced Honey te combineren met heldere kleuren. Als je aanvullende kleurvakken maakt, dan ontstaat er een speels effect.  

De interieurpaletten

Sikkens heeft 4 interieur- en buitenpaletten samengesteld ter ondersteuning van Spiced Honey. Deze paletten ondersteunen de trendkleur in al haar vormen.

  • THINK: aanbevolen voor hotels & recreatie, wonen
  • WONDER: aanbevolen voor kantoren, gezondheidszorg
  • LOVE: aanbevolen voor hotels & recreatie, wonen
  • ACT: aanbevolen voor onderwijs, kantoren

Sikkens bij Bouwcenter

Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve verf voor jouw verfklus? En kies je graag voor een trendkleur of ga je toch voor wat meer neutrale kleuren? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bij geselecteerde Bouwcentervestigingen vind je Sikkens voor ieder project: van binnen tot buiten. Bekijk hier bij welke Bouwcentervestiging jij jouw Sikkens verf haalt. Via het filter Assortiment vind je razendsnel jouw aangewezen Bouwcenter shop.   

Terug naar Sikkens-overzicht

Sikkens verf

Bekijk jouw dichtsbijzijnde Bouwcentervestiging met een Sikkens assortiment

Bekijk hier jouw Sikkens punt