Sikkens trendkleur 2020: Tranquil Dawn

Tranquil Dawn™, een heldere en rustgevende kleur die het gevoel van het nieuwe decennium uitstraalt. Geïnspireerd op de frisse ochtendlucht is deze veelzijdige kleur geschikt voor zorgzame, zinvolle, speelse ruimtes of ruimtes om creatief in te zijn.

OVER TRANQUIL DAWN [J5.03.71]

Afgelopen jaar hebben we gezien dat mensen meer naar buiten treden en steeds meer licht toelaten in hun huis. 2020 is het begin van een nieuwe decennium. Een frisse start. Onze wereld wordt steeds digitaler. Mensen zijn daarom op zoek naar echte ervaringen en werkelijk contact met anderen. Ze willen meer menselijkheid in hun huis. Mensen zijn op zoek naar een nieuwe horizon, met alle nieuwe mogelijkheden die daarbij horen.

Dit brengt ons bij…

Tranquil Dawn™ is een verfijnde, vloeiende tint, geïnspireerd op de ochtendhorizon, die ergens tussen groen, grijs en blauw inzit. Het ademt kalmte en helderheid en past daardoor perfect bij het gevoel dat op dit moment leeft in de wereld. Het brengt meer menselijkheid in architectuur en interieurdesign van nu.


Tranquil Dawn™

Sikkens bij Bouwcenter

Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve verf voor jouw verfklus? En kies je graag voor een trendkleur of ga je toch voor wat meer neutrale kleuren? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bij geselecteerde Bouwcentervestigingen vind je Sikkens voor ieder project: van binnen tot buiten. Bekijk hier bij welke Bouwcentervestiging jij jouw Sikkens verf haalt. Via het filter Assortiment vind je razendsnel jouw aangewezen Bouwcenter shop.   

Terug naar Sikkens-overzicht