Sikkens trendkleur Heart Wood

Kleur van het jaar 2018: Heart Wood

Sikkens heeft altijd een kleurfascinatie gehad. Helemaal voor hippe kleuren. Deze passie voor kleur leidt tot een reusachtig, trendy aanbod. Sikkens heeft de kennis en knowhow in huis om kleurentrends te voorspellen en inspirerende collecties te presenteren. Kleuren die we in de toekomst veel gaan zien. Daarom introduceert Sikkens ieder jaar een kleur van het jaar. Dit keer Heart Wood. 

Sikkens kleur van het jaar: Heart Wood

De Sikkens trendkleur 2018 is bekend. Kleurenexperts van het Flexa ColorLab sluiten de kleur Heart Wood in het hart. En dat is niet voor niks! De kleur is warm, uitnodigend. Een zacht volwassen rozetint, waardoor je weer even helemaal tot rust komt. Niet schreeuwerig, uiterst subtiel. Een échte sfeermaker in ieder interieur! Heart Wood is een veelzijdige kleur en blend gemakkelijk in verschillende stijlen. Welke sfeer jij ook kiest, Heart Wood vult aan.

 

Roze = emotie

De zachtroze Heart Wood stoot het in 2017 de verkozen koele Denim Drift van de troon. De grijsroze tint hint naar de warmte van natuurlijk hout. Bijzonder uitnodigend. Warmte als houvast in tijden van verandering. Associaties met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer, dragen bij aan een gevoel van harmonie. Deze roze tone blijft populair, van hippe horecagelegenheid tot in de huiskamer.  

 

Durf roze te combineren

Roze allesbepalend? Zeker niet! Omdat Heart Wood vrij vergrijsd is, kun je het veelvuldig combineren. Prachtig in combinatie met rijke kleuren als dieppaars of warm bruin. Je creëert zo direct een plek waar cocooning centraal staat. Ga je voor een meer functionele combinatie? Vergeet groen en blauw dan vooral niet! Een match made in heaven. De stijl is nonchalant en functioneel. Prachtig in bijvoorbeeld een vergaderzaal voor een instant creativiteits boost.  

Terug naar Sikkens-overzicht