Axa Remote 2.0

Veilige en slimme ventilatie met de AXA Remote 2.0

Laat jij ook bepaalde ramen dicht omdat deze zich op onhandige plaatsen bevinden? En dat terwijl goede ventilatie enorm belangrijk is! Het zorgt ervoor dat uitgeademde lucht, ziektekiemen en fijnstof uit huis verdwijnen en ook vocht wordt afgevoerd, zodat ongezonde schimmels niet kunnen groeien. Om voortaan deze ramen eenvoudig te kunnen openen is de AXA Remote 2.0 ontwikkeld door AXA.

Inbrekers maken geen kans
Om de veiligheid te garanderen heeft de AXA Remote 4 miljard roulerende codes. Dit maakt het voor inbrekers onmogelijk om het raam met een andere afstandsbediening te openen. Daarnaast voldoet de AXA Remote met het SKG ** keurmerk aan alle strenge eisen die door SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen worden gesteld aan inbraakwerendheid (op houten kozijnen). De AXA Remote heeft een trek-/sluitkracht van 400 N en een duwkracht van 150 N.

Makkelijk te plaatsen
De AXA Remote is binnen 15 minuten te monteren. De raamopener kan solide worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde boormal en universele schroeven (4,0 x 40mm).
De standaard AXA Remote kan ramen openen tot maximaal 130 mm en is geschikt voor vrijwel alle klepramen tot 100 x 100 cm en is heel makkelijk nastelbaar, om eventuele seizoensinvloeden te ondervangen.

Één afstandsbediening
Ieder raam kan eenvoudig geopend en gesloten worden met maar één afstandsbediening. Omgekeerd kan één sluit-unit door acht verschillende afstandsbedieningen bediend worden. Ook kan de AXA remote goed gecombineerd worden met nagenoeg alle horren of vitrage. Wanneer de sensor registreert dat het systeem blokkeert, stopt deze automatisch en gaat deze een stukje verder open, dit dankzij een anti-vingerklem systeem.

Batterijen of lichtnet

Voor het openen en sluiten van de AXA Remote worden universele batterijen gebruikt. Zo is hinderlijke en ontsierende bedrading niet nodig. Het raam kan minimaal 500 keer worden geopend en gesloten door de batterijen en de “low-battery indicator” waarschuwt wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Het zorgt er tevens voor dat het raam altijd gesloten eindigt als de batterijen niet op tijd vervangen zijn.

Nooit meer klimmen op krukjes, maar natuurlijke ventilatie en frisse lucht met één druk op de knop van de afstandsbediening.