De voordelen van het Strikotherm gevelisolatiesysteem

Goed isolatiewerk hoeft niet zwaar te zijn. Tenminste, zeker wanneer je een gevel isoleert met het gevelisolatiesysteem Strikotherm Comfort O2. Met dit lichtgewicht totaalsysteem pak je het gebouw van buitenaf in met een maximaal isolerende jas. Snel, gemakkelijk en bijzonder efficiënt. We vertellen je graag meer over dit lichte gevelisolatiesysteem: Strikotherm Comfort O2.

Strikotherm Comfort O2

Met het Strikotherm Comfort 02 gevelisolatiesysteem is het isoleren van een buitengevel een fluitje van een cent. Het systeem bestaat uit licht verwerkbare onderdelen, waaronder Strikotherm GW 02 hecht- en grondmortel, Strikotherm EPS isolatieplaat, glasvezelweefsel fijn, Strikotherm voorstrijk BGI en Strikotherm Orion O2 spachtelpleister. De onderdelen van dit systeem zijn voor een groot deel gevuld met luchtkorrels, zonder dat het ten koste gaat van de stevigheid van het materiaal. Kortom: uiterst lichtgewicht en isolerend werken voor een optimaal resultaat.  

Hét lichtgewicht gevelisolatie totaalsysteem

Alle voordelen op een rij:

  • Extreem lichtgewicht
  • Gemakkelijk en snel verwerkbaar
  • Met optimale isolatieprestaties
  • Arbo- en milieuvriendelijk product
  • Laag vebruik, hoog rendement
  • Praktisch en stijlvolle afwerking

Strikotherm Comfort O2 bij Bouwcenter

Met het Strikotherm O2-gevelisolatiesysteem werk je productiever dan met andere gevelisolatiesystemen. Dankzij het lage verbruik maak je meer meters met minder kilo’s. Dus licht werken en optimaal isoleren. Perfect voor iedere doorgewinterde bouwpro. Wil jij weten wat de voordelen zijn voor jouw specifieke klus? Of wil je jouw bestelbus direct voorrijden en het totaalsysteem inladen? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. We vertellen je graag alles over hét gevelisolatiesysteem van dit moment: Strikotherm Comfort O2.