Isovlas Reno TG ELEGANT

Ga jij aan de slag met het realiseren van een energetische opwaardering van een bestaande woning? Dan is juiste na-isolatie aan de binnenkant van het dak essentieel. Het liefst wil je natuurlijk een duurzaam, betaalbaar én gemakkelijk verwerkbaar systeem. Tijd is immers geld. Wanneer je de klus snel wilt klaren en optimale prestaties wilt behalen, dan is Isovlas Reno TG Elegant écht iets voor jou. We vertellen je graag meer over de 2-staps na-isolatie voor iedere binnenhuisrenovatie.

Isovlas Reno TG Elegant

Isovlas Reno TG Elegant is een uiterst flexibele vlasisolatie, bevestigd aan een gladde, stootvaste en afgewerkte onderplaat. Handig, want je plaatst het materiaal droog en eenvoudig, zonder stuc- of schilderwerk. Pure tijdwinst dus! De oversized isolatie is soepel in te drukken en vormt zich automatisch om bestaande leidingen en buizen. Daardoor pak je direct de kleinste hoeken en gaten. Koudebruggen of inwendige condensatie behoren hiermee tot de verleden tijd! Bij verwerking heb je geen last van irritatie aan luchtwegen, ogen of huid. En wanneer de vlasisolatie eenmaal is aangebracht, geniet de bewoner van een comfortabel binnenklimaat. Optimaal beschermt tegen temperatuur én geluid.

Isovlas: na-isolatie voor bouw 

Voordelen Isovlas

  • Biobased flexibele isolatie op maat
  • Kant-en-klare na-isolatie
  • Snel, eenvoudig en droog te plaatsen
  • Geen stuc- of schilderwerk nodig
  • Harde, afwasbare onderplaat
  • Geen irritatie aan ogen of luchtwegen
  • Gemakkelijk verwerkbaar, zelfs in kleine hoeken
  • Ultiem woongenot

Isovlas isolatie bij Bouwcenter 

Ben jij op zoek naar duurzaam na-isolatiemateriaal? Een product waarmee je optimaal isoleert, zowel op temperatuur als geluid? Dan kun je niet om Isovlas Reno TG Elegant heen. Met Isovlas Reno TG Elegant isoleer je zélfs op de meest moeilijk bereikbare plekken. Snel, efficiënt en optimaal isolerend. Wil jij meer weten over Isovlas Reno TG Elegant? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van alle informatie. Voor wat voor project je ook bezig bent!