Solatube: geniet van daglicht

Solatube brengt daglicht

Met Solatube’s innovatieve daglichtsystemen tovert u uw huis of werkplek om in een gezonde en fijne plek om te leven.  

Briljante technologie

De unieke licht-vangende koepel brengt een enorme hoeveelheid daglicht via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen. Middels een stijlvolle plafondplaat, welke verkrijgbaar is in diverse ronde en vierkante uitvoeringen, wordt het diffuse licht de ruimte in verspreidt.

Waar wordt het toegepast?

Solatube’s innovatieve daglichtsysteem kan daglicht transporteren tot wel 20 meter. Zo kunnen alle denkbare donkere ruimtes geconverteerd worden naar fijne, gezonde en leefbare ruimtes. De installatie vergt relatief weinig constructie-aanpassingen, zodat het Solatube daglichtsysteem op vrijwel alle daken en gevels en zelfs door de grond toegepast kan worden.

Nog meer mogelijkheden!

Omdat de zon niet altijd schijnt (of juist wel terwijl er behoefte is aan minder daglicht) zijn er mogelijkheden om de Solatube uit te breiden met diverse opties. Hierbij kunt u denken aan kunstverlichting, een ventilatiesysteem of een daglichtdimmer. Tevens zijn er inbraak- en brandwerende accessoires verkrijgbaar.

De vlakke koepel van Solatube

De nieuwe Solatube Ø 35 cm vlakke koepel ziet eruit als een traditioneel dakraam, maar vertegenwoordigt het innovatieve Solatube daglichtsysteem. Deze fraaie toepassing vervangt de bekende ronde koepel, zorgt voor een goede daglichtopbrengst en kan toegepast worden op alle Ø 35 cm hellend dak doorvoeren.

Deze vlakke koepel is voorzien van een geïntegreerde Raybender technologie, welke zorgt voor:

  • Maximale licht-vangst, ook bij laagstaande zon;
  • Het blokkeren van Uv-straling van buitenaf;
  • Nog betere isolatiewaarden.

Informeer er naar bij jouw Bouwcenter! Bekijk hier de dichtstsbijzijnde vestiging.