SVEDEX stijldeuren

Kies voor het gemak van afgelakte Svedex stijldeuren!

Het uitzoeken van een nieuwe deur is niet altijd even makkelijk. De keuze hangt af van jouw woontstijl, het interieur en de functie van de gewenste deur. Met een uitgebreide collectie biedt Svedex de ideale deur voor iedere woonstijl. De hoogwaardige binnendeuren zijn exclusieve interieurproducten die jouw woonplezier vergroten. Met Svedex kies je daarom voor méér dan een deur. Een échte binnenkomer.

Svedex afgelakte stijldeuren zijn standaard voorzien van:

- Superlak® met 10 jaar garantie
- Gemonteerd slot
- Gemonteerd glas (bij glasdeuren)
- Paumelle boringen (bij opdekdeuren)

Stomp afgelakte deuren zijn te schaven en op verzoek leverbaar met Svedex montageset (inclusief scharnieren) of krozingen af fabriek.

Alle Svedex afgelakte stijldeuren passen, in zowel kleur als uitstraling, perfect bij het gefolieerde Svedex Comfort kozijn. Wij geven graag meer informatie over Svedex stijldeuren en kozijnen. Kom langs en ervaar!

 

De nieuwe serie paneeldeuren van Svedex

Svedex introduceert paneelbinnendeuren met een nieuwe profilering genaamd: Ojief. Deze nieuwe collectie deuren met fraaie detaillering is ontworpen door Rogier de la Rive Box, geïnspireerd door origineel vroeg-Nederlandse modellen. Juiste verhoudingen,verfijnde detaillering en vakkundige afwerking kenmerken deze serie.

Uiteraard zijn ook deze deuren uitgevoerd met de unieke S-core® kern. Dus het klassieke uiterlijk van vroeger, maar met de nieuwste technieken van vandaag. De deuren zijn stabiel en vormvast, voorzien van vochtbestendig mdf, FSC®-gecertificeerd en 12 jaar garantie. Er zijn diverse deurmodellen verkrijgbaar, ook met bijpassend glas in lood.

Terug naar blogs