Amarillo alles in één zolderisolatiesysteem

Ben jij ingeschakeld om van een rommelzolder een goed geïsoleerde woonzolder te maken? Dan wil je dit natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk doen. Amarillo biedt de oplossing! Met dit alles-in-één zolderisolatiesysteem tover je in een mum van tijd een bergzolder om tot een energiezuinige, mooi afgewerkte, leefruimte. Eenvoudig én snel. We vertellen je graag meer over dit nieuwe isolatiesysteem.

Na-isoleren voor een verbeterd energielabel

Dakisolatie maakt de woning een stuk energiezuiniger én comfortabeler. Belangrijk, zeker wanneer de zolder een woonfunctie krijgt. Een slecht geïsoleerd dak is een grote energieverspiller. Sterker, via het dak gaat ongeveer 30% van de warmte verloren. Zonde natuurlijk! Daarnaast ervaar je onder het dak direct de temperaturen van buiten. Heet in de zomer en koud in de winter dus. Met het Amarillo alles-in-één zolderisolatiesysteem behoort dit tot de verleden tijd! Het systeem is gemakkelijk aan te brengen en levert wooncomfort en energiebesparing op. Amarillo heeft namelijk een hoge isolatiewaarde (Rc ≤ 3,5), waarmee je de woning effectief na-isoleert naar minimaal energielabel B. Het totaalsysteem kenmerkt zich door een witte en stootvaste afwerking zonder tussenprofielen en bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Hoekprofielen: wit metaal, voor montage op de gordingen
  2. Isolatie: glaswol plaat, aan twee zijden voorzien van een zacht comfortvlies met handige snijlijnen
  3. Houten panelen: decoratieve, witte stootvaste en dampremmende panelen

Bekijk het instructiefilmpje voor montagetips

Nog even de voordelen op een rij

  • Eenvoudig aan te brengen door handig schuifsysteem
  • Witte en stootvaste afwerking voor een strak resultaat
  • Geen tussenprofielen nodig, tand-groef verbinding
  • Geïntegreerde dampremmer, apart folie overbodig.

Amarillo bij Bouwcenter

Wil jij snel en eenvoudig een zolderruimte omtoveren tot leefruimte? En daarbij een energiezuinige én comfortabele ruimte creëren? Kies dan voor het Amarillo alles-in-één zolderisolatiesysteem, verkrijgbaar bij Bouwcenter. We hebben alle vakkennis in huis om je te adviseren over dit nieuwe systeem. Kom dus snel langs bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt en verken de vele voordelen van Amarillo: hét alles-in-één zolderisolatiesysteem.