Sante Mixdoos Frans genieten - 6 x 75 cl

1000 punten

Santè! Een mixdoos met 3 fantastische wijnen uit 3 top regio's in Frankrijk. Samengesteld voor iedereen die verfijnde Franse wijnen kan waarderen uit de Beaujolais, Loire en Bordeaux.

Van elke wijn zitten er 2 stuks in de doos. Zo kun je er altijd 1 weggeven waarvan je weet dat hij lekker is! 

Wijn 1: Joseph Drouhin Fleurie: Fleurie is de beroemdste cru uit de Beaujolais. De gamay druif legt de basis voor een fruitige, sappige wijn. Joseph Drouhin maakt er een verleidelijke wijn van. Heerlijk om licht gekoeld te drinken bij kipgerechten, of traditioneel: bij plakjes gedroogde worst.

Wijn 2: Mellot Sancerre La Chatellenie: Sancerre is de beroemdste sauvignon blanc-wijn uit de Loire. De wijngaarden van La Chatellenie staan aangeplant tegen de zuidelijke hellingen van de heuvel waarboven het stadje Sancerre ligt. Een knisperend frisse wijn met enorme finesse

Wijn 3: Mähler-Besse Château La Couronne, Saint-Emilion Grand Cru: Deze Grand Cru is een wijn om langzaam van te genieten. Hij is complex, intens en krachtig. De blend van merlot, cabernet sauvignon en grolleau smaakt op z’n best bij lamsvlees of gebraden rood vlees. Dan wordt ie nog zachter van smaak.

Terug naar de Kerst cadeaus