Messenblok  5-delig

310 punten

Royalty Line staat voor Zwitserse kwaliteit en precisie en dat is zeker terug te zien in deze messenset. De messen zijn speciaal ontworpen en zorgen voor optimaal snijcomfort. Elk mes in de set heeft een heldere en stralende kleur en is gemaakt om zijn taak in de keuken te vervullen.

De messenset bestaat uit een messenblok, een broodmes, een koksmes, een fileermes en twee universele messen. Daarnaast ontvang je in deze set ook nog een dunschiller om moeiteloos aardappels te schillen, komkommers in schijfjes te snijden, etc.

Alle messen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en worden met een speciale laser geslepen, waardoor ze lang scherp blijven. Bovendien zorgen de Wave Design siliconen gecoate handgrepen van de messen niet alleen voor een comfortabele grip, maar ook voor een veilige grip om het risico op letsel te verminderen. Daarnaast hebben de messen een keramische coating waardoor voedsel niet aan de messen blijft kleven. Deze coating zorgt er tevens voor dat bacteriën worden gedood.