Building Holland van start

17-apr-2018

Vandaag trapt EQ zero af op Building Holland: hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector in de RAI Amsterdam. Een bezoek aan dit evenement staat garant voor kennisdeling, interessante sprekers én hot topics in de bouwwereld. Bijvoorbeeld duurzaamheid.

Building Holland

Building Holland legt verbinding tussen innovators, biedt een podium aan koplopers en vormt een platform voor snelle volgers. Hét perfecte evenement voor bouwpro’s die alles willen weten van de nieuwste trends, óók op het gebied van duurzaamheid. Het delen van gezamenlijke toekomstvisie en het versterken van radicale innovaties is hierin essentieel.

Bezoek EQ zero op stand 10.016

EQ zero is het modulaire totaalconcept voor betaalbare gasloze en NOM-woningen. Het systeem is gemakkelijk te integreren, zowel in bestaande -als nieuwbouw. Dé oplossing voor toekomstbestendige bouw. Op de beurs maak je kennis met alle systeemonderdelen én alle voordelen. Of het nu om een maatwerkoplossing gaat of integratie van het totaalconcept. Voor iedere situatie een passende oplossing.

Bestel nu jouw gratis kaarten

Wil jij ook weten wat EQ zero voor jou kan betekenen? Bijvoorbeeld omdat je jouw woning betaalbaar van het gas wil halen? Of omdat je huizen wilt opleveren met nul-op-de-meter? Bestel dan snel jouw gratis kaarten, nu het nog kan! De beurs is van 17 t/m 19 april, dus wees er snel bij en bestel hier.

 

Dit staat je te wachten:

  • Presentatie EQ zero I stand 10.016 hal 10.
  • Inspirerende themasessies en productpresentaties
  • Ruim 150 sprekers in drie dagen.
  • 3 hallen & 4 verschillende podia.
  • Actuele thematiek zoals circulair bouwen, duurzame energie, smart buildings, innovatie & vernieuwing en véél meer. 

Terug naar nieuws-items

 

Bestellen

Bezoek de EQ zero stand op Building Holland in de RAI Amsterdam.

Bestel gratis kaarten