Makita Cadeauwinkel

Koop. Kies. Krijg.

Koop in de periode 1 december 2023 t/m 29 februari 2024 een actieproduct van Makita en kies binnen een jaar na registratie gratis een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel (waaronder ook accu's tot 1 april 2024). Dit geldt op LXT 18 V machines en XGT 40 V Max machines, combisets en lampen excl. tuinmachines, met een adviesprijs boven €199 excl. BTW.

Na jouw aankoop van een actieproduct van Makita kun je deze in de 'Mijn Makita' app of op de Makita website registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm biedt Makita een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je Makita account en kun je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op=op.

Ga voor meer informatie over deze actie naar Makita.nl, hier vind je ook de actievoorwaarden. Bekijk hier uit welke cadeaus je kunt kiezen.