Een prachtig gerenoveerde boerderij aan de rand van Brummen

06-mrt-2023

Een prachtig gerenoveerde boerderij aan de rand van Brummen

Het meest persoonlijke bouwmaterialen bedrijf in de regio!

Onlangs hebben we een mooi project afgerond. Een project waarbij wij als Bouwcenter Nobel alles hebben geleverd. De familie Kleinreesink - Dix, heeft een vervallen boerderij prachtig gerenoveerd en verbouwd; wát een project was dat.

Gelukkig konden wij ze goed bijstaan, doordat ze bij één bedrijf alles konden vinden. De bouwmaterialen, het sanitair, de keuken, de tegels en de deuren. Het totale afbouwpakket vonden ze bij Bouwcenter Nobel. Wij vroegen aan de familie Kleinreesink – Dix, wat ze van deze samenwerking vonden.

Allereerst, hoe hebben jullie ons gevonden?

“De door ons ingezette ZZP’er, is klant bij Bouwcenter Nobel. Hij heeft daar aangegeven dat wij gingen verbouwen. Naar aanleiding daarvan is Ron, Teamleider Bouwshop, direct bij ons project komen kijken. Daar zijn we aan de praat geraakt en gaf hij aan dat ze bij Bouwcenter Nobel, alles konden leveren.”

Dat kunnen we inderdaad! Wat is jullie ervaring met Bouwcenter Nobel?

“Goed, we werden goed geadviseerd en geholpen, de offertes waren direct goed. Als er iets was, werd het direct goed opgelost. Ze zitten dichtbij, dus ze konden snel langskomen. Dat geeft een gerust gevoel.”

Hebben jullie een voorbeeld van een snelle oplossing?

“Zeker, we hadden in eerste instantie een tegel uitgezocht, maar achteraf bleek dat er maatverschil in zat. Toen we hierover belden, kwamen ze meteen langs en namen ze de tegels weer mee. Vervolgens mochten we nieuwe tegels uitzoeken, die gelukkig wel goed waren! Dit snelle schakelen, beviel ons goed.”

Wil je wat meer vertellen over jullie woning? Want het was een hele klus!

“Het was inderdaad een groot project, de woning was compleet vervallen. Er was bijvoorbeeld geen goed toilet en je keek door het riet zo naar buiten. Wel wilden we de woning verbouwen in de oude stijl, in combinatie met moderne aspecten.

Deze twee elementen vielen heel mooi samen. Zo hebben we een moderne greeploze keuken en een goudkleurige kraan, met daarachter de stenen die uit de gevel komen en het werkblad is gemonteerd om oude gebinten heen. Dat laatste was nog een hele uitdaging, maar dankzij het vakmanschap van de monteur is het prachtig geworden!”

Heel gaaf! En het is niet alleen een woonhuis?

“Nee inderdaad! Het is ook een bedrijf. In het achterste gedeelte gaan we workshops geven. Ik ben wijnsommelier, dus ik geef wijnproeverijen en daar is dit dé perfecte plek voor. Daarnaast gaan we wijnranken poten, dus onze eigen wijn verbouwen. Daar heb ik heel veel zin in!”

Nogmaals, het is een erg mooie woning geworden. Bedankt voor jullie tijd en de toelichting!

We zeiden het al, het was een uitdagend project. Door de oude elementen te combineren met moderne aspecten heeft het een unieke uitstraling gekregen. Een project waar ook wij trots op zijn!