Project: De Boslodges

Sfeervolle vakantiewoningen in het rustige Bospark De Bremstruik

Nieuwbouw 10 vakantiewoningen

Op Bospark De Bremstruik wordt momenteel het project De Boslodge uitgevoerd door Dicoti Timmerwerken Beltrum. Het project bestaat uit de nieuwbouw van 10 vakantiewoningen in twee modellen, 3 XXL en 7 XL woningen.

Bouwcenter Nobel als partner in projecten

Bouwcenter Nobel levert zowel de bouwmaterialen als de keukens en het sanitair voor de Boslodges. Bert Dimmendaal, de eigenaar van Dicoti Timmerwerken, is de aannemer van het project en heeft al jarenlange ervaring op het park. Het aanleveren van de HSB wanden, daken en eikenconstructies gebeurt in samenwerking met Bouwcenter Nobel, vanwege de korte bouwtijd en de omvang van het werk. De buitenzijde van de woningen wordt voorzien van geïsoleerde kantplanken en de zwarte Zweeds Rabat planken van Modiwood. Het dak wordt bedekt met de zwarte Glazura OVH 206 dakpannen van Monier.

Complete en sfeervolle vakantiewoningen

De Boslodges zijn sfeervolle vakantiewoningen met veel hout en natuurlijke materialen, die een warme en landelijke uitstraling hebben. De woonkamer is ruimtelijk en doordat je bij de XXL woningen tot in de nok kunt kijken, creëert het een gevoel van ruimte. De woningen zijn erg compleet. De keukens beschikken over een vaatwasser, een 4 pits inductie kookplaat en een combi-oven. Ze hebben een overdekte veranda, met vloerdelen geleverd door Bouwcenter Nobel, waar men kan genieten van de rust en de vogels in het bos.

Bouwcenter Nobel heeft ook het beton, de gipsplaten, deuren, trappen, keukens en sanitair geleverd voor dit mooie project. Het is een uitstekende samenwerking tussen Dicoti Timmerwerken en Bouwcenter Nobel!

De Vakantiewoningen Bremstruik vind je aan de Koskampweg 3 in Ruurlo.