Project: Gevelrenovatie Kramp

16-mrt-2023

Project: Gevelrenovatie Kramp
Oude panden van Lundia in Varsseveld

Wissink Bouw en Montage heeft ons de gelegenheid gegeven om onze expertise te gebruiken bij de gevelrenovatie van de oude panden van Lundia, genaamd Kramp, in Varsseveld. Het project bestond uit een fabriekshal met een kantine die moesten worden gerenoveerd om de gebouwen weer geschikt te maken voor de moderne tijd.

Vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen

Het project werd in twee fases uitgevoerd en onlangs hebben we met succes fase twee afgerond. Eén van de belangrijkste aspecten van dit project was het vervangen van de oude houten kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen. Deze kozijnen werden geselecteerd vanwege hun uitstekende isolatie-eigenschappen en duurzaamheid. We gebruikten kunststof kozijnen met een Nederlands Blockprofiel. Ook zijn er screens gemonteerd, dankzij de elektrische aandrijving zijn deze screens zeer gebruiksvriendelijk.

Gevelrenovatie

Daarnaast hebben we de gevels opnieuw bekleed en geïsoleerd met Knauf Naturoll 120mm, om een energie-efficiënte omgeving te creëren. De oude gevelbekleding werd vervangen door Rockpanel 6 mm in het wit, wat een modern en strak uiterlijk oplevert.

Het resultaat is een duurzaam en modern gebouw dat perfect past in de omgeving, dat een positieve indruk maakt.

Een mooie samenwerking tussen Wissink Bouw en Montage en Bouwcenter Nobel. Samen hebben we er alles aan gedaan om dit project tot een succes te maken. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de vernieuwing van deze panden en daarmee hebben bijgedragen aan de uitstraling van Varsseveld.