Project: Nieuwbouwwoningen “Wilgenvliet”

23-feb-2023

Project: Nieuwbouwwoningen “Wilgenvliet”

Plan Schuytgraaf te Arnhem

Voor onze klant Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis mochten wij materialen leveren voor de nieuwbouwwoningen “Wilgenvliet”. Hier hebben we zowel de bouwmaterialen als de gevelbekleding, keukens, het sanitair en de tegels geleverd.

Het project

Het project maakt onderdeel uit van Plan Schuytgraaf te Arnhem. Dit plan is ontwikkeld door Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in samenwerking met vastgoedontwikkelaar BPD Bouwfonds uit Amsterdam. Hier zijn moderne nieuwbouwwoningen gebouwd. Duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst. Alles voldoet aan de allerlaatste BENG eisen.

Gevelbekleding en dakpannen voor de juiste uitstraling

Voor deze duurzame woningen mochten wij de bouwmaterialen leveren. De combinatie van de gekozen gevelbekleding, gevelstenen en dakpannen, geeft het gehele project een strakke en moderne uitstraling.

Minder aan je hoofd, meer uit handen

Naast de bouwmaterialen hebben we de klant ook ondersteund in de afbouw, dankzij ons afbouwconcept. Met dit concept nemen we de afbouw over. De woningkopers werden uitgenodigd in één van onze showrooms, waar onze verkopers ze adviseerden en bijstonden in het uitzoeken van hun droomkeuken en -badkamer. Dus één adres waar ze alles konden uitzoeken.

Dankzij onze uitgebreide collecties, hadden de kopers voldoende keuze en worden de keukens inmiddels gemonteerd in de woningen. Ook zijn ze bezig met de finishing touch van de badkamers.

Dit project is een mooi voorbeeld van wat wij voor aannemers kunnen betekenen. Want naast het leveren van de juiste bouwmaterialen, zijn wij ook hét adres voor de afbouw van het project. We nemen het volledig van je over. Minder aan je hoofd, meer uit handen.