Terug naar Nieuws

Vacature financieel administratief medewerker

Kom jij ons team versterken als financieel administratief medewerker, zodat jij binnenkort jouw steentje kan bijdragen?

𝟯𝟮-𝟰𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗽𝗲𝗿 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗶𝗻 𝗟𝗼𝗰𝗵𝗲𝗺.

Waar ga je werken?

Bouwcenter Nobel is een regionaal opererende groothandel op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, wand- en vloertegels, keukens en sanitair. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vijf vestigingen in Haaksbergen, Lochem, Rijssen, Nieuwegein en Eerbeek. Binnen onze organisatie wordt met maximale inzet gewerkt aan een optimale dienstverlening waarbij onze medewerkers weten waar ze over praten en de kans krijgen het verschil te maken.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons bedrijf. Je verricht taken op het gebied van debiteuren- en crediteurenadministratie, verzorgt de facturatie aan klanten, verwerkt kastransacties en bankafschriften en draagt bij aan een optimale projectadministratie. Daarnaast houd jij je bezig met het verwerken van inkomende facturen. Daarin heb je een coördinerende rol, waarbij je naast het registreren van facturen ook het onlangs geïmplementeerde softwareprogramma ISP beheert. Je zorgt dat processen worden geoptimaliseerd, issues worden opgelost en dat de verdere uitrol van ISP binnen de verschillende afdelingen en vestigingen goed verloopt.

Wat zoeken wij?

Een betrouwbare, integere collega die graag de handen uit de mouwen steekt en weet van doorpakken. Je bent enthousiast en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, sociaal, kun je samenwerken op alle niveaus in de organisatie en durf jij mensen aan te spreken op het nemen van hun verantwoordelijkheid en het uitvoeren van hun taken voor zover dat van belang is voor de uitvoering van jouw administratieve werkzaamheden. Je bent georganiseerd, hebt oog voor detail, affiniteit met financiën en haalt plezier uit het werken met cijfers.

Je hebt minimaal een financieel administratieve of boekhoudkundige opleiding op mbo niveau 4/mbo+ niveau afgerond, ervaring met MS Office en een digitaal factuurverwerkingssysteem. Ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie bij een (bouwmaterialen)groothandel en ervaring met D365 is een pré, maar niet noodzakelijk.

Gevoel voor humor wordt gewaardeerd, maar niet extra beloond. En, omdat je moeder hier niet werkt, moet je aan het einde van de dag wel zelf jouw bureau opruimen.

Wat kun je verwachten?

  • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief;
  • Een baan in een dynamische werkomgeving voor 32- 40 uur per week;
  • Leuke collega’s in een organisatie waar veel ruimte is voor gezelligheid, maar waar ook hard gewerkt wordt;
  • Een goed salaris en pensioenopbouw conform CAO Hibin;
  • 25 vakantie- en 12 ATV dagen per kalenderjaar;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen en/of opleidingen.

Ben je enthousiast?

Reageer dan snel op deze vacature en stuur je motivatie met CV naar imarkslag@bouwcenternobel.nl.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met onze Manager Finance & Control Monique Kleinsmann. Zij is bereikbaar op 06-28823606 of per mail via mkleinsmann@bouwcenternobel.nl.