Vacature (junior) Financial Controller

11-sep-2023

Word jij onze nieuwe (𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿) 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝗿 en bouw jij binnenkort samen met ons aan de verdere professionalisering van onze financiële administratie?

 

𝟯𝟮-𝟰𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗽𝗲𝗿 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗶𝗻 𝗟𝗼𝗰𝗵𝗲𝗺

 

𝙀𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙨𝙖𝙣𝙩𝙚 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙪𝙠𝙚 𝙛𝙪𝙣𝙘𝙩𝙞𝙚 𝙖𝙡𝙨 𝙟𝙞𝙟 𝙟𝙚 𝙫𝙚𝙧𝙙𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙡 𝙤𝙣𝙩𝙬𝙞𝙠𝙠𝙚𝙡𝙚𝙣 𝙤𝙥 𝙝𝙚𝙩 𝙜𝙚𝙗𝙞𝙚𝙙 𝙫𝙖𝙣 𝙛𝙞𝙣𝙖𝙣𝙘𝙞𝙖𝙡 𝙚𝙣/𝙤𝙛 𝙗𝙪𝙨𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙧𝙤𝙡!

 

Wie zijn wij?

Bouwcenter Nobel is een regionaal opererende groothandel op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, wand- en vloertegels, keukens en sanitair. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met vijf vestigingen in Haaksbergen, Lochem, Rijssen, Nieuwegein en Eerbeek. Binnen onze organisatie wordt met maximale inzet gewerkt aan een optimale dienstverlening waarbij onze medewerkers weten waar ze over praten en de kans krijgen het verschil te maken.

 

Wat ga je doen?

Als (Junior) Financial Controller ben je samen met het team verantwoordelijk voor het tijdig verwerken en beschikbaar stellen van financiële informatie. Je stelt balansspecificaties op, controleert aansluitingen van sub-administraties met het grootboek en beheert tussenrekeningen.   

Je werkt aan operational excellence middels (bij voorkeur) geautomatiseerde en/of gedigitaliseerde procesverbeteringen en je ondersteunt de Manager Finance & Control met diverse werkzaamheden zoals de maandelijkse afsluitingsprocessen, de voorbereiding van de maand- en kwartaalrapportages, het opstellen van financiële- en business analyses en diverse overkoepelende taken en projecten zoals kostprijsprojecten, het maken van procesbeschrijvingen en ERP-optimalisaties.

 

Wat zoeken wij?

Een proactieve, gedreven collega die graag de handen uit de mouwen steekt en weet van doorpakken. Jij bent iemand die nauwkeurig en precies werkt en die niets ontgaat. Je staat stevig in je schoenen, ziet oplossingen en vindt het leuk om processen te optimaliseren en te automatiseren. Ook in stressvolle periodes ben je in staat om goed jouw eigen werk in te delen en het overzicht te bewaren. Daarnaast heb je lef, neem je verantwoordelijkheid en heb je naast een voorliefde voor finance, ook passie voor hospitality.

 

Wat zoeken we verder in jou?

 • Je hebt een relevante Hbo-opleiding in de richting accountancy, (financial) controlling of bedrijfseconomie afgerond en minimaal 2jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast, leergierig en kunt goed in een team samenwerken;
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk en hebt het vermogen om (boekhoudkundige) processen te doorgronden en te optimaliseren;
 • Je hebt ervaring met data-analyse (Power BI is een pré) en ervaring met ERP-systemen en automatische factuur verwerkingssystemen. Bij voorkeur D365 en ISP.
 • Humor wordt op prijs gesteld, maar leidt niet tot een hogere beloning.
 • En… omdat je moeder hier niet werkt, moet je aan het einde van de dag zelf je bureau opruimen en gebruikt servies in de vaatwasser zetten.

 

Wat kun jij verwachten?

 • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief;
 • Een baan in een dynamische werkomgeving voor 32- 40 uur per week;
 • Leuke collega’s die elkaar graag met raad en daad bijstaan;
 • Een goed salaris en pensioenopbouw conform CAO Hibin;
 • 25 vakantie- en 12 ATV dagen per kalenderjaar;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen en/of opleidingen.
 • Mogelijkheden tot thuiswerken zijn in onderling overleg bespreekbaar.

 

Ben jij enthousiast en is deze baan je op het lijf geschreven? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je motivatie met cv naar Ilse Markslag via imarkslag@bouwcenternobel.nl.

 

Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze controller a.i. Monique Kleinsmann. Zij is bereikbaar op 06-28823606 of per mail via mkleinsmann@bouwcenternobel.nl.

 

Visual Vacature (Junior) Financial Controller.jpg