Lijstwerkkast van DeliHome

Een dak renoveren, deuren plaatsen, muren verfraaien en plafonds afwerken. Zomaar een greep uit een lijst met klussen waar afwerkingsprofielen bij komen kijken. Voor een mooi en strak eindresultaat is het belangrijk dat je de klus met speciale afwerkprofielen afwerkt. Daarnaast beschermen ze ook tegen invloeden van buitenaf. Een mooie win-win situatie wat ons betreft.

Je vindt wel meer dan 180 profielen terug in de profielenkast bij jouw Bouwcenter vestiging. Voor iedere klus zit er in deze kast wel een geschikt afwerkprofiel. Speel in op innovatie door gebruik te maken van profielen die gericht zijn op nieuwe afwerkmethodes, zoals met een buitenhoekprofiel. Kies uit diverse hoogwaardige materialen, zoals naaldhout, hardhout, ijzer, aluminium en kunststof. Ga voor een snelle verwerking en kies in deze kast uit diverse gegronde, afgelakte en zelfklevende profielen. Scheelt jou weer tijd en ben je snel weer door naar de volgende klus.

“Een klant koopt feitelijk nooit een product, maar een oplossing. In ons afhaalmagazijn hebben we afgelopen jaar de lijstwerkkast van Deli Home geplaatst. De klant wil snel en eenvoudig over een goed en representatief assortiment kunnen beschikken, om zijn klus te kunnen klaren. Met deze kast is dit prima gerealiseerd.” - Nico de Haan, vestigingsmanager Bouwcenter Goedhart

Een aantal populaire profielen uit de kast geven we in dit artikel graag een plekje in de spotlight:

Kunststof hoekprofiel

Kunststof hoekprofielen kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen, onder andere voor de afwerking van ramen en deuren. Ook worden ze vaak ingezet bij de bouw of renovatie van trappen. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kunststof hoekprofielen vind je in onze kast in diverse maten van 15x15mm tot 40x40mm en zelfs met ongelijke zijden, zoals 10x20mm.

Kunststof-hoekprofiel2.jpg

Schaaflat grenen

Schaaflatten zijn zeer geschikte probleemoplossers. De klus die je met een schaaflat klaart is vaak van wat constructievere aard, denk hierbij aan het maken van binnenkozijnen, ramen of deuren. Ook voor het maken van een rachelwerk worden er vaak schaaflatten gebruikt. Deze alleskunner kan niet in je bus ontbreken. Mee pakken dus! Het assortiment bestaat uit diverse maten, van dun en smal, 7x27mm, tot een breed & sterk, 12x69mm, in de profielenkast vind je het allemaal.

Schaaflat-Grenen2.jpg

Afdeklijst

Kieren en naden verdwijnen uit het oog zodra je er een afdeklijst tegenaan zet. Na het plaatsen of renoveren van wanden, plafonds of vloeren heb je een afdeklijst nodig om het geheel netjes af te werken. Ook deze profielen hebben we beschikbaar in vele formaten. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in 2 afwerkingsvarianten: gegrond en afgelakt in RAL9010. Zo is deze klus snel en moeiteloos afgewerkt. 

 

Benieuwd geworden naar de profielenkast en alle profielen die zich hierin bevinden? Bezoek een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Ons vakkundig personeel geeft je graag advies welk profielen het meest geschikt zijn voor jouw klus.