Badkamer renoveren? Kies voor kleur!

Is je badkamer toe aan een make-over, dan is de kans groot dat je nu eens een andere kleur kranen kiest dan standaard chroom of rvs. Gekleurde kranen en bijpassende accessoires zijn de trend. Denk hierbij aan zwart, wit of goud! Ze zorgen voor verrassende combinaties en geven de badkamer een compleet nieuwe look and feel! Wil je het echt helemaal afmaken, realiseer je dan dat douchegoten ook in meerdere kleuren beschikbaar zijn. Ze maken de badkamer echt helemaal af!

ACO ShowerDrain C – Colours

Neem bijvoorbeeld de ShowerDrain C Colours. Deze is verkrijgbaar in mat zwart en optineel in mat wit, mat- en glimmend goud. De ShowerDrain C is, net als vrijwel alle andere ACO douchegoten verkrijgbaar met een lage inbouwhoogte, wat hem zeer geschikt maakt voor renovatieprojecten.

Slider__0002_ACO-ShowerDrain-Colours-wit,-goud-en-zwart-samen-bewerkt-EGR-(Middel).png

Standaard met vloerflens

Water kan tijdens het douchen mogelijk via haarscheurtjes in de voegen doordringen tot onder de tegels. Bij toepassing van een waterkerende laag die op de flens is aangesloten zal het water worden tegengehouden en niet in de onderliggende vloer trekken. Door showertape op de flens te bevestigen voordat je gaat tegelen, wordt de kans op lekkage nihil!

Productvoordelen

  • volledig gelaste RVS goot, geen risico op lekkages
  • lage bouwhoogte, zeer geschikt voor renovatie
  • stankslot is eenvoudig uit te nemen en te reinigen
  • goot met grote afvoercapaciteit
  • ankers op gooteinde zijn in het werk om te buigen of kunnen optioneel voorzien worden van stelvoeten

Slider__0000_c_horizontal_flange-zw.png

ACO ShowerDrain FlexDrain - Flexibele aansluiting

Kom je niet weg met de ShowerDrain C dan kun je ook kiezen voor de mat zwarte FlexDrain. Deze tweedelige douchegoot kan worden voorzien van verschillende puthuizen. Een groot voordeel van deze goot is dat het puthuis 360 graden draaibaar en hierdoor flexibel aan te sluiten is op bestaand leidingwerk. Een ander voordeel is dat de FlexDrain in twee fasen geplaatst kan worden. Eerst wordt het puthuis, voorzien van speciedeksel, geplaatst en aangesloten op het leidingwerk. Later wordt de goot pas op de put gemonteerd. Dit voorkomt beschadigingen aan de goot tijdens de inbouw.

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtsbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!