De ideale systeemopbouw voor jouw toepassing.

Da’s handig, folders die je helpen eersteklas werk af te leveren. De systeemopbouwfolders van Omnicol vertellen je per toepassing stap voor stap over de volgorde en de meest geschikte producten. Er zijn linkjes toegevoegd waarmee je snel naar de productspecificaties kunt gaan. Of het verbruik kunt berekenen. Omdat je alles online op de Omnicol website kunt lezen, heb je alle informatie via je smartphone of tablet altijd bij de hand. Bovendien hoef je zo geen papieren folders aan te vragen en dragen we samen ook weer bij aan een duurzamere wereld.

Omnicol_folders.png

Vijf x systeemopbouw

Je weet zelf uit ervaring dat de ideale systeemopbouw afhankelijk is van de situatie. Immers, waterdicht maken is iets anders dan vochtbescherming. Daarom hebben ze per toepassing een aparte folder voor je gemaakt. De hele folderreeks gaat over de volgende onderwerpen:

  • #1 Het waterdicht maken van tegelwerk in douches en natte ruimtes
  • #2 Vochtbescherming onder wand- en vloertegels
  • #3 Tegelen over bestaand tegelwerk
  • #4 Tegelen op kritische ondergronden
  • #5 Verminderen van contactgeluid onder tegelwerk

Duidelijke 3D-situatietekening

Elke folder begint met een duidelijke 3D-situatietekening van de totale systeemopbouw, waarin de nummering correspondeert met de uitleg op de bladzijden erna. Je krijgt informatie over achtereenvolgens de voorbehandeling, poedertegellijm en pastategellijm, ontkoppelingsmatten, voegmortels, en siliconenkit. Waar mogelijk laten ze de verschillende producten zien, zodat je afhankelijk van de situatie of je persoonlijke voorkeur een keuze kunt maken. Rode draad is echter steeds een snel betegelbare vloer en wand, aangevuld met een perfecte vochtafdichting en ontkoppeling voor onder tegels en natuursteen.

Omnicol_3D_waterdicht tegelwerk.png

Van een badkamer tot de gezamenlijke doucheruimtes in een sportcomplex of vochtige wellnessruimte of instellingskeuken: de ideale systeemopbouw voor deze diverse toepassingen is nu bijvoorbeeld nóg eenvoudiger terug te vinden in de systeemfolder “Het waterdicht maken van tegelwerk in douches en natte ruimtes”. Ieder toepassingsgebied kent immers zijn eigen ideale opbouw. Daarmee lever je een perfect eindresultaat af zonder problemen op lange termijn. En dus per saldo tevreden opdrachtgevers die nog jaren klant blijven en/of de beste ambassadeurs zijn voor nieuw werk. Overigens is er naast deze kleine folder ook nog een luxe folder die de silver-gold-platinum-opbouw van het Aqualine-systeem uitwerkt over hetzelfde onderwerp. En ook hier zie je weer dat je per situatie afweegt wat de beste oplossing is.

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtsbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!