Gyproc® Unique WR

Gyproc Unique WR is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, zoals badkamers, toiletten en keukens. Het gipspleister is perfect geschikt als drager voor tegelwerk en aan te brengen op onder andere kalkzandsteen, gipsblokken, cellenbeton, beton, gipsplaten en metselwerk.

De voordelen van Unique WR zijn:

  • Te verwerken zoals jij dat wilt; handmatig of machinaal
  • Hoog rendement; ca. 3 m2 per zak
  • Een lichte verwerking wat de lichamelijke belasting ten goede komt
  • Snel gereed voor een volgende afwerklaag door een snelle droging

Unique WR is verkrijgbaar in zakken van 25 kg en biedt verhoogde vochtbestendigheid. Naast dat het product licht en soepel te verwerken is, biedt het een glad eindresultaat en is het op de bouwplaats eenvoudig te herkennen door de unieke groene kleur.

Sfeerbeeld gipsmixer - Gyproc Nederland.png

Gyproc® Unique WR in combinatie met andere Gyproc® pleisters

Unique WR is een pleister met een speciale vochtbestendige werking voor in natte ruimtes. Wanneer je dit combineert met andere Gyproc pleisters kan dit effect hebben op de vochtbestendige werking.

Uiteraard kan Unique WR wel gebruikt worden in combinatie met een Gyproc voorstrijk. Het voordeel hiervan is dat je werkt in één systeem van één fabrikant. Door deze combinatie maak je aanspraak op Gyproc StucGarant en ontvang je 10 jaar garantie op de hechting van het gips op de ondergrond. 

Daarom een wand en/of plafond afwerken met Gyproc®

Onze producten worden gemaakt van natuurgips en rookgasontzwavelingsgips. Ze bieden een constante kwaliteit en zijn volledig recyclebaar. Met de producten van Gyproc bied je de beste oplossing voor jouw klant én werk je zelf met de beste materialen.

Gyproc biedt een compleet assortiment voor het afwerken van een wand en/of plafond. Het uitgebreide assortiment Gyproc gipspleisters bestaat uit lichtgewicht stukadoorsgipsen, speciale gipsen en dunpleisters. De pleisters kenmerken zich door de lichte en soepele verwerking en zorgen voor een glad resultaat. Onze stukadoorsmaterialen bieden de beste kwaliteitsafwerking en in combinatie met onze voorstrijkmiddelen is een goede hechting gegarandeerd.

Wil jij weten welke pleister geschikt is voor jouw ondergrond? Vraag ernaar bij jouw Bouwcentervestiging!