Mapei - Keraquick Maxi S1

Omdat elke seconde telt

 

Een nieuwe tegel of natuursteen vloer al na 3 uur belasten, het kan!

Wil je bij het leggen van een nieuwe vloer dat de klant zo min mogelijk hinder ondervindt? Zorgen dat je die tegel of natuursteen snel weer intensief kan belasten? Dat kun je als vakman zelf mogelijk maken dankzij Keraquick Maxi S1, de snellijm van Mapei voor het verlijmen van keramiek en natuursteen.

In openbare ruimtes, restaurants, supermarkten en showrooms telt letterlijk iedere seconde. En mogelijk vragen jouw particuliere klanten om snelle herstelwerkzaamheden in badkamers, doucheruimtes en keukens, of op balkons en terrassen. Dan wil je een vloer snel kunnen afwerken én belasten. En dat kan!

website-beeld2.png

Grote hechtkracht door unieke samenstelling

Keraquick Maxi S1 droogt zo snel dat je al na drie uur over de vloer kunt lopen. Na 24 uur kun je die vloer zelfs alweer zwaar belasten. Hoe is dat mogelijk? Dat heeft alles te maken met een unieke samenstelling die al binnen twee tot drie uur na het aanbrengen van de tegellijm zorgt voor een grote hechtkracht.

Bij zware keramische en natuursteen vloertegels

Keraquick Maxi S1 is een hoogwaardige, flexibele, snel-afbindende en drogende poederlijm (C2FT) met een S1-classificering. Deze tegellijm heeft een vullend vermogen tot 15 mm. Door de samenstelling kun je dit product moeiteloos gebruiken bij zware keramische en natuursteen vloertegels, zonder dat die tegels nadien inzakken.

Natuursteen

Keramiek

Moeilijke ondergronden

Met de toevoeging van Latex Plus is de lijm ook uitermate geschikt voor moeilijke ondergronden, zoals bestaande vloeren in linoleum of pvc. Deze snelle tegellijm – met een verwerkingstijd van 45 minuten – levert hoge prestaties en is zodoende een waardevolle aanvulling binnen het assortiment ‘Fast Track’-producten. Dankzij Keraquick Maxi S1 kunnen jouw klanten hun vloer in mum van tijd weer in gebruik nemen, zodat eventuele inkomstenderving, of andersoortige hinder, beperkt blijft.

website-beeld1.png

Snel de voordelen van deze hoogwaardige tegellijm in de praktijk brengen? De specialisten van jouw Bouwcenter-vestiging helpen je graag verder.