Wavin

WAVIN SENTIO: VOOR VLOERVERWARMING- EN KOELING

Nu we die zachte winter achter de rug hebben, weten we allemaal wat ons te wachten staat: een snikhete zomer. Met als grote uitdaging, hoe houden we het binnen zo koel mogelijk? Gelukkig kan die oplossing tegenwoordig uit de vloer komen, dankzij regelsystemen als het slimme Sentio van Wavin.

Maak je trouwens niet druk over de techniek, daar hoef je echt geen informatica voor gestudeerd te hebben. Als installateur niet en als eindgebruiker niet. Wavin Sentio heeft aan werkelijk alles gedacht.

Wat zijn dan precies de oplossingen die dit systeem van Wavin te bieden heeft, zowel voor de vakman die het moet installeren als voor de huishoudens die van de vloerverwarming en -koeling gebruik moeten maken? Als opwarmertje hier de vijf belangrijkste eigenschappen van dit nieuwe regelsysteem voor vloerverwarming en koeling.

  1. Meer comfort voor elke ruimte

Het systeem is zo ingericht dat het mogelijk is de optimale temperaturen in verschillende ruimtes te monitoren, aan te passen en te onderhouden. Met als resultaat een hoog niveau van comfort, voor elke ruimte in een gebouw.

  1. Verduurzaming openbare ruimtes

Bovenstaande prestatie maakt Sentio bovendien bijzonder geschikt voor openbare ruimtes, waar bezoekers de temperatuur niet zelf mogen aanpassen. En die eigenschap komt niet alleen ten goede aan het comfort, maar genereert – dankzij het minimale energiegebruik - ook een aanzienlijke bijdrage in de verduurzaming van gebouwen.

  1. Makkelijker en efficiënter dan ooit

Het installeren, inregelen en bedienen van vloerverwarming en -koeling is dankzij Wavin Sentio makkelijker dan ooit, zowel voor jou als installateur als voor de eindgebruiker. Sentio is een exponent van de nieuwe generatie Wavin-regelsystemen, uiteraard met behoud van de immer geroemde kwaliteit en betrouwbaarheid van dit merk.

  1. Zoneregeling en app

Het slimme Sentio regelsysteem, die je kunt bedienen via de Sentio app, is geschikt voor zoneregeling. Met als grote voordelen: minder energieverbruik en lagere kosten.

Om volledig te kunnen profiteren van de voordelen van vloerverwarming en -koeling, moet je normaal gesproken precies weten hoe alle systemen en instellingen werken. De nieuwe Wavin Sentio verandert dat allemaal. De slimme en logische functies nemen de bekende complexiteit en veelvoorkomende problemen weg.

  1. Connect, set, go!

Wavin Setio versimpelt de installatie tot een moeiteloos drie-stappen proces: logische installatie, eenvoudige configuratie, slim & gebruiksvriendelijk. Eerst zien dan geloven? Dat is natuurlijk best lastig met elementen als warmte en koeling, maar Wavin Sentio is er met deze korte video (slechts 30 seconden) toch in geslaagd!

Jouw Bouwcenter

Ben je benieuwd naar de producten bij Bouwcenter? Vraag het na bij jouw Bouwcenter. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging.