wedi Fundo douchevloeren

Met een wedi Fundo douchevloer maak je in een handomdraai een inloopdouche. Snel én waterdicht. Het douchevloerelement heeft een afhankelijk van het type een opbouwhoogte van 20mm hoogte met put doorvoer tot 70 mm hoogte met volledig geïntegreerd leidingwerk en gootsysteem. Er zijn ook een tal van maatvoeringen standaard beschikbaar tot wel 2000mmx1000mm. Bij renovaties waar iedere millimeter telt, is deze innovatie absoluut uniek. We vertellen je graag meer over het dunste kant en klaar systeem ooit; wedi Fundo douchevloeren.

Alles over wedi Fundo

wedi Fundo douchevloeren zijn 100% waterdicht, door de combinatie van geëxtrudeerd polystreen hardschuim en een waterdichte coating. Het materiaal is lichtgewicht en gemakkelijk verwerkbaar. Daarnaast zijn de douchevloeren reeds voorzien van het wettelijke afschot en tegel gereed, waardoor je het in een mum van tijd klaar bent. De elementen zijn isolerend en kunnen ook zeker tegen een stootje. Daarnaast is het pakket uitgebreid met de Top. Een comfortabele en moderne naadloze tegel voor de vloer en de wand. Naast dat het zacht aanvoelt, is het ook voorzien van anti-slip en voorzien van een antibacteriële laag. Het wedi Fundo totaalsysteem alle noodzakelijke, op elkaar afgestemde componenten die je nodig hebt voor de installatie en afdichting. Kortom: een zeer compleet, dun en waterdicht systeem voor iedere inloopdouche.

Voor elke situatie een passend wedi Fundo douchesysteem

Zo monteer je wedi Fundo

wedi Fundo bij Bouwcenter

Ben jij gevraagd voor een badkamerrenovatie? En ga je aan de slag met het plaatsen van een douchevloer? Dan wil je natuurlijk wel een gemakkelijk plaatsbaar, ultradun en 100% waterdicht totaalsysteem voor ultiem verwerkingsgemak. Bij Bouwcenter ben je dan aan het juiste adres! Bouwcenter verkoopt wedi Fundo douchevloeren voor iedere badkamerrenovatie klus. Wil jij meer informatie of jezelf laten adviseren over een projectspecifieke klus? Kom dan snel langs bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Ons vakkundige personeel vertelt je graag meer.