JET Moduglas lichtstraat

Daglicht is essentieel. Dit verhoogt het wooncomfort. Maar wanneer je aan de slag gaat met een uitbouw, zorgt dat direct voor verminderde lichtinval. Wanneer je kiest voor een JET ModuGlas lichtstraat behoort dit tot de verleden tijd. Het strak afgewerkte product heeft slanke profielen voor optimale lichtinval. En met verschillende vormen, is er altijd wel een passende lichtstraat verkrijgbaar. Zowel kant en klaar, als in een zelfbouwpakket. We vertellen je graag meer over deze modulaire lichtstraat: de JET ModuGlas lichtstraat.

Over JET ModuGlas lichtstraten

JET ModuGlas is een compacte glazen lichtstraat, eenvoudig te installeren en strak afgewerkt voor optimale daglichttoetreding. Het product is goed geïsoleerd, onderhoudsarm en als standaard of inbraakwerende variant leverbaar. JET ModuGlas is verkrijgbaar in 5 varianten: vrijstaand, Wolfseind 45˚, Piramide 45˚, inbraakwerend en als zelfbouwpakket. Daarnaast is het mogelijk om iedere variant uit te breiden met extra opties. Denk daarbij aan ventilatiemodules, elektrisch bedienbare ventilatievensters, ventilatieroosters in zijpaneel, zon- en warmtereflecterend HR++ gelaagd glas, buitenzonwering, opaal glas en wind- en regensensors.

Creëer een zee aan licht met de JET ModuGlas lichtstraat

JET ModuGlas modellen 

 

JET ModuGlas vrijstaand

De JET ModuGlas vrijstaande lichtstraat is een compact glazen lichtstraat in de vorm van een lessenaar. Het product heeft een hellingshoek van 10 graden, is eenvoudig te installeren en wordt inclusief opstand geleverd. De vrijstaande lichtstraat is verkrijgbaar in diverse maten en gewichten. Lengtes groter dan 388 cm worden geleverd inclusief montage. Wil je meer weten over de JET ModuGlas vrijstaande lichtstraat? Meer informatie vind je hier.  

JET ModuGlas Piramide 45˚ & Wolfseind 45˚

Naast het bekende ModuGlas lessenaarsdak, is de ModuGlas nu ook verkrijgbaar in JET ModuGlas piramide 45˚ en JET ModuGlas Wolfseind 45˚. Deze lichtstraten beschikken over warmte-isolerende opstanden, thermisch gescheiden aluminium profielen en geluidsabsorberende en warmtewerende beglazing. Het installatiegemak is hoog, dankzij geleverde opstanden. Beide lichtstraten kunnen worden gerekend tot een sterk staaltje glasarchitectuur voor uitstekend lichtrendement. De slanke profilering maakt grote hoeveelheden daglicht mogelijk. Een esthetische glasconstructie voor platte daken. Ook deze producten worden als compleet product aangeleverd. Meer informatie over deze producten vind je hier.

JET ModuGlas inbraakwerend

Een JET ModuGlas inbraakwerende lichtstraat is standaard voorzien van veiligheidsglas, dat voldoet aan NEN 5096 weerstandsklasse 2. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, garandeert veiligheid. JET ModuGlas inbraakwerend heeft een, speciaal voor dit type lichtstraat ontwikkelde, inbraakwerende polyester opstand en wordt compleet gemonteerd geleverd. Meer informatie over dit type lichtstraat vind je hier.

JET ModuGlas zelfbouwpakket

Met dit type lichtstraat ligt optimaal wooncomfort voor iedereen binnen handbereik. De hoogwaardige lichtstraat is eenvoudig én in delen, zonder tussenkomst van hijskranen, te vervoeren naar het platte dak. Het JET ModuGlas zelfbouwpakket is verkrijgbaar als lessenaar met muuraansluiting én als vrijstaand zadeldak met een glasoppervlak van 9 m2. Dit zelfbouwpakket is eenvoudig plaatsbaar en wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Meer informatie over dit product vind je hier.

De voordelen op een rij

  • Direct meer daglichttoetreding
  • Creëer razendsnel een buitengevoel
  • Eenvoudig te installeren
  • Helemaal van nu door strakke afwerking
  • Altijd verzekerd van topkwaliteit
  • Standaard uitgerust met veiligheidsglas
  • Optimaal geïsoleerd
  • Voorzien van 10 jaar garantie
  • JET ModuGlas Inbraakwerend voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

JET ModuGlas lichtstraat bij Bouwcenter

Wanneer je een uitbouw plaatst, kun je niet om een JET ModuGlas lichtstraat heen. Het product zorgt voor directe daglichttoetreding, is goed geïsoleerd en eenvoudig plaatsbaar. En met ruim 5 modellen, verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, is er altijd wel een passende lichtstraat verkrijgbaar. Strak afgewerkt en helemaal van nu. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een JET ModuGlas lichtstraat? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Ons vakkundig personeel voorziet je graag in projectspecifieke informatie. Voor welke klus je ook staat!