Een strak en wit eindresultaat met Gyproc® ProMix® Elite

Ben je op zoek naar een voegenvuller en –finisher die je een vlakke en gladde wand of plafond garandeert? Probeer de Gyproc ProMix Elite. Samen met professionals heeft Gyproc deze kant-en-klare witte pasta ontwikkeld, om AK-naden van gipskartonplaten te vullen en om gipsplaten te finishen. Je kunt de pasta ook gebruiken voor het zetten van hoekprofielen.

Voordelen van ProMix Elite zijn:

  • Zeer lange open tijd
  • Hoog vullend vermogen
  • Lichte verwerking
  • Goed schuurbaar

ProMix Elite kant-en-klare pasta is verkrijgbaar in emmers, welke geschikt zijn om handmatig te verwerken. De pasta wordt ook geleverd in zakken, ideaal voor airless verwerking.

Voegmaterialen van Gyproc

Ons assortiment voegproducten staat garant voor kwaliteit, is prettig te verwerken en zorgt voor een perfect eindresultaat. Om vlakke en gladde wanden of plafonds op te leveren, spelen verschillende elementen een rol. De draagconstructie van de profielen en gipsplaten moeten vlak zijn, de voegen liggen perfect in het vlak van de gipsplaten en de wand of het plafond is voorgestreken. De kans op het aftekenen van de voegen door strijklicht is hierdoor minimaal.

De voegproducten van Gyproc dragen, samen met jouw vakmanschap, bij aan een perfect eindresultaat. Wil je weten welk voegmateriaal je het beste kan gebruiken voor jouw project? Vind de juiste voegmaterialen in het Gyproc® Voegadvies.

Door de wand of het plafond strak en glad af te werken heb je een geschikte basis voor iedere gewenste afwerkingsmethode, zoals behang of sauswerk.

Daarom afwerken met Gyproc

Met de producten van Gyproc biedt je de beste oplossing voor jouw klant én werk je zelf met de beste materialen. Gyproc biedt een compleet assortiment voor het bouwen en afwerken van een wand en/of plafond. Met de op elkaar afgestemde systemen van Gyproc krijg je gegarandeerd het resultaat dat je voor ogen hebt.

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtsbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!