ROCKWOOL® – ROCKFIT SPOUWMUURISOLATIE

Van nature circulair

De beslissingen aan de tekentafel zijn allesbepalend voor de uiteindelijke voordelen van spouwmuurisolatie. Wie in een vroeg stadium de juiste keuzes maakt, merkt daar meteen de positieve effecten van. In de zin van directe voordelen, zoals meer energiebesparing en een hoger comfort voor gebouwen, zowel thermisch als akoestisch. ROCKWOOL heeft goede, buitengewoon brandveilige isolatieoplossingen in huis, conform de nieuwe BENG-eisen. Voor de spouw, maar ook voor de vliesgevel, rekening houdend met het esthetische aspect. Want het oog wil ook wat.

WAAROM ROCKFIT spouwmuurisolatie VAN ROCKWOOL?

Het minste wat de klant verwacht, is dat de berekende waarden van de isolatie ook werkelijk geleverd worden. De unieke eigenschappen van ROCKWOOL steenwol maken die beloftes waar. En daar blijft het niet bij. De klant zal ook blij zijn om te horen dat je met ROCKWOOL steenwol snel kunt doorwerken en dat de levensduur lang is, minstens 75 jaar. Met andere woorden: je bespaart tijd en de klant kan rekenen op constante thermische prestaties. Met de vernieuwde ROCKWOOL Rekenhulp kun je bovendien heel makkelijk de isolatiediktes voor jouw project berekenen.

Rekenhulp.png

Isolatieplaten met een naadloze aansluiting

De Rockfit isolatieplaten van dit merk kun je met een Rocktect isolatiemes snel en simpel op maat snijden. Bovendien zijn die platen stevig (dus geen matraseffect!) en flexibel, zodat je ze eenvoudig kunt aanbrengen, zelfs die normaal zo lastige oneffen binnenspouwbladen. Door hun veerkracht en unieke vezelstructuur sluiten de Rockfit isolatieplaten naadloos op elkaar aan, ook rond kozijnen, deuren en hoeken. De warmte zal dus ook niet door kieren kunnen ontsnappen. Bovendien krimpt ROCKWOOL steenwol niet en zet ook niet uit, dus er ontstaan geen koudebruggen. Ook handig, je kunt de spouwmuur langere tijd openlaten op een onafgewerkte gevel.

 

25 jaar garantie

De spouwmuurisolatie op de juiste manier verwerken en plaatsen is cruciaal om een perfect functionerende thermische schil te kunnen garanderen. Dat is precies waar de steenwolspouwmuurisolatie van ROCKWOOL voor zorgt. Het bedrijf is zo overtuigd van de productkwaliteit van Rockfitspouwmuurisolatie dat je als aannemer kunt rekenen op maar liefst 25 jaar garantie. Uiteraard met het oog op de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen, wat betekent dat je kunt aantonen dat je bouwt volgens de regels van het Bouwbesluit.

Garantie2_25J.jpg

Meer weten over de mogelijkheden van deze spouwmuurisolatie? Ga naar jouw Bouwcenter-vestiging!