Zo kies je de juiste Preficon plaat

Een (bedrijfs)pand moet brandveilig zijn en voldoen aan het Bouwbesluit 2012. Altijd. Dus wanneer jij aan de slag gaat met het brandveilig maken van een gebouw, wil je natuurlijk wel de juiste materialen gebruiken. Veiligheid eerst! Toch is het niet altijd gemakkelijk om het best passende brandwerende materiaal te kiezen. Welk product je uiteindelijk kiest, is afhankelijk van factoren als type constructie, toepassing, klimaatomgeving, brandeis etc. Om je het nu wel héél gemakkelijk te maken, kun je gebruik maken van de Preficon App. Zo kies je in een handomdraai de juiste brandwerende Preficon plaat, voor iedere klus.

Preficon brandwerende platen

Wanneer je kiest voor Preficon, kies je voor brandwerend plaatmateriaal dat voldoet aan de strengste eisen. Plaatmateriaal van Preficon is geschikt voor het bekleden van plafonds en draag- en staalconstructies met een brandwerendheid tot 240 minuten. Het Preficon assortiment bestaat uit 5 brandwerende platen, ieder geschikt voor specifieke toepassingen. Zo gebruik je Preficon Board C voor het bekleden van staalconstructies met een brandwerendheid tot 240 minuten én bij diverse wanden met een brandwerendheid tot 120 minuten. Ga je aan de slag met het afwerken van een plafondconstructie en zoek je een lichte en gemakkelijk te verwerken plaat met een brandwerendheid tot 90 minuten? Grote kans dat je dan kiest voor Preficon Board M.

Preficon App: jouw adviseur

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je de juiste Preficon brandwerende plaat toepast. Dat gaat nu heel eenvoudig met de Preficon App. Deze gebruiksvriendelijke App bevat de productselector. Je bepaalt in een aantal stappen jouw productoplossing én de benodigde constructiemethode. Is jouw keus gevallen op specifiek brandwerend plaatmateriaal en wil je de bekledingsdikte berekenen? Dan doe je dat eenvoudig in de Preculator. Snel, simpel en accuraat. Zo heb je altijd een adviseur op zak. Waar en wanneer jij wilt! De Preselector App download je nu gratis in de Google Play Store en App store.

Preficon platen bij Bouwcenter

Ga jij aan de slag met het brandveilig maken van een pand? En wil je daarbij het beste brandwerende plaatmateriaal inzetten? Grote kans dat je dan kiest voor brandwerende platen van Preficon. Brandwerende platen van Preficon zijn zorgvuldig getest en hebben uitstekende brandwerende prestaties. Voor iedere klus. Bezoek snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt of raadpleeg ons vakkundig personeel voor project-specifiek advies.