Houten kozijnen van Bouwcenter Prefab

Een kozijnenconcept boordevol voordelen

Er is in de markt een toenemende vraag naar compleet beglaasde en afgelakte kozijnen. Een soort Plug & Play. Dit is onze gewaardeerde specialiteit, die voortkomt uit 60 jaar ervaring en ambitie. Helemaal nieuw is onze geautomatiseerde besteltool. Na een korte toelichting door Van de Vin, kan je supergemakkelijk zelf kozijnen op maat bestellen. Ook zal het in de toekomst mogelijk zijn jouw klant een inlogcode te verschaffen waarmee hij zelf kozijnen kan bestellen.

Het assortiment

De klant kan kiezen uit een groot scala aan kozijnen voor zijn project. De onderstaande kozijntypes kunnen daarbij zowel in een nieuwbouw-, als renovatie-uitvoering besteld worden. De ultieme toegevoegde waarde wordt geboden, wanneer gekozen wordt voor beglaasd en afgelakt. Er is dan geen schilder of glaszetter meer nodig en lak- en kitwerk hebben een top-fabriekskwaliteit. Uiteraard is overal al rekening gehouden met zaken als veiligheidseisen en de eisen voor BENG, die gelden vanaf 2021. Een zorgeloos assortiment!

  • Raamkozijnen (binnen-en buitendraaiend)
  • Vastglas kozijnen
  • Hef/-schuifpuien
  • Balkondeur kozijnen
  • Achterdeur kozijnen
  • Voordeurkozijnen
  • Kozijnen met paneelvulling

Bekijk hieronder een paar foto's tijdens het proces in de fabriek.

Bekijk hieronder een paar foto's tijdens het proces op de bouwplaats.

Nieuwbouw en renovatiesysteem

Bovengenoemde kozijnen kunnen toegepast worden als nieuwbouwsysteem of als renovatiesysteem. Het renovatiesysteem betreft een nog steeds uniek en innovatief KOMO-gecertificeerd kliksysteem, waarmee binnen één dag meerdere woningen voorzien kunnen worden van beglaasde en afgelakte kozijnen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Door dit kliksysteem worden de kozijnen snel in de sparing van een bestaande woning geplaatst en timmer je binnen een mum van tijd de kozijnen aan de binnenzijde van de woning af. Binnen het nieuwbouwsysteem zijn voldoende verschillende randsponningen mogelijk. Tevens kan gekozen worden voor een spouwlat met de gewenste doorsteekmaat. Een relevant verschil tussen beide systemen is de toepasselijke houtdimensie. Bij nieuwbouw gelden de profielmaten 67x114/139mm en bij renovatie 87x114/139mm.

 

Wil je meer weten? Ga dan naar jouw Bouwcenter en vraag een medewerker om advies.